Svårtippat i Champions League idag

10 mars, 2009

Första mötet i Champions Leagues åttondelsfinaler gick inte så bra för mig spelmässigt. Visserligen var jag nära med mitt spel på Porto, men matchen slutade 2-2. Idag är det dags för andra mötet, och jag tänker faktiskt avstå spel helt. När även det övriga spelutbudet ser tunt ut så väljer jag att ta en vilodag. Att jag dessutom ligger sjuk hemma bidrar också till det beslutet. Jag orkar helt enkelt inte sätta mig och plöja igenom oddslistorna…

För er som nödvändigtvis ska spela, kolla in Aftonbladets “Dagens bästa spel“.

I kväll blir det åtminstone CL-fotboll i soffan framför TV´n. Alltid något…

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Diljen mars 10, 2009 kl. 15:41

Panathinaikos hemma mot Villarreal känns som ett riktigt bra spel. Underskattade greker som spelar på en hemmaplan utöver det vanliga. 2,85 en bra bit över spelvärde.

Toffe mars 11, 2009 kl. 10:28

God tanke Diljen, men jag är glad att jag avstod 😉

Honken mars 11, 2009 kl. 16:41

Fan satsade kryss 🙁

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.