Svårtippat i Champions League idag

Första mötet i Champions Leagues åttondelsfinaler gick inte så bra för mig spelmässigt. Visserligen var jag nära med mitt spel på Porto, men matchen slutade 2-2. Idag är det dags för andra mötet, och jag tänker faktiskt avstå spel helt. När även det övriga spelutbudet ser tunt ut så väljer jag att ta en vilodag. Att jag dessutom ligger sjuk hemma bidrar också till det beslutet. Jag orkar helt enkelt inte sätta mig och plöja igenom oddslistorna…

För er som nödvändigtvis ska spela, kolla in Aftonbladets ”Dagens bästa spel”.

I kväll blir det åtminstone CL-fotboll i soffan framför TV´n. Alltid något…

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

3 svar till ”Svårtippat i Champions League idag”

 1. Profilbild för Diljen
  Diljen

  Panathinaikos hemma mot Villarreal känns som ett riktigt bra spel. Underskattade greker som spelar på en hemmaplan utöver det vanliga. 2,85 en bra bit över spelvärde.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  God tanke Diljen, men jag är glad att jag avstod 😉

 3. Profilbild för Honken
  Honken

  Fan satsade kryss 🙁