Tre tvåor i kvalserien

Här kommer ett litet chansspel från min sida (för en gångs skull…). Jag tänker satsa på tre bortasegrar i kvällens omgång av kvalserien, vilket betalar nästan åtta gånger insatsen. Jag håller ner insatsen en aning p.g.a. den höga risken, men tycker ändå att spelet känns ganska bra.

Alltså:
AIK-Rögle, 2
Växjö Lakers-Leksand, 2
Västerås-Södertälje, 2
Odds: 7,92, insats: 20 kr @ bet365.com

Sök bland 1000-tals annonser |

3 svar till ”Tre tvåor i kvalserien”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Leksand leder, oavgjort för SSK och tyvärr ledning för Gnaget. Första perioden är inte slut än så hoppet lever i allra högsta grad…

 2. Profilbild för Mathias
  Mathias

  Jag gjorde som du men undvek faktiskt Rögle mot Aik vilken jag är glad för nu!:D Har du någon msn om man skulle vilja diskutera lite? Tack

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Som jag skrev så var detta ett chansspel. AIK är starka hemma och med facit i hand så kanske man skulle ha avstått just den matchen. Samtidigt så kändes 7,92 väldigt lockande. Man kan inte vinna jämt och idag verkar tyvärr min fina svit spricka. Jag låter mig dock inte nedslås av det.

  Visst har jag msn och diskuterar gärna: toffekarlsson@gmail.com

  Det går också bra att diskutera spel, med mig och med andra, på spelkanalens sida på facebook.