Valencia blir dagens drag

Två formsvaga lag drabbar samman i la liga idag. Det är Numacia som inte har tagit ett enda poäng på de sju senaste matcherna. Laget ligger sist i ligan och har inte vunnit sedan den 11 januari mot bottenkollegan Getafe. Valencia har inte heller rosat marknaden. Laget fick stryk senast mot Valladolid och hade innan dess kryssat i fyra raka matcher. Trots detta så har Valencia fortfarande chans på den sista platsen ut i Europa och jag tror att klasskillnaden avgör den här matchen. Att dessutom tvåan betalar 2,30 gånger insatsen gör att det vore dumt att inte spela på Valencia.

Aftonbladets expert Ulrik Sandebäck rekade spel på Arsenal, något som verkar klokt så här långt. Arsenal leder i skrivande stund med 1-0.

Alltså:
Numancia-Valencia, 2
Odds: 2,30, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

4 svar till ”Valencia blir dagens drag”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  känns bara som en chansning det där spelet då Villa inte spelar.. och alla vet ju att Valencia är ett helt annorlunda lag utan honom. men iallafall – lycka till

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Motståndet och oddset gör att jag ser detta som ett bra spel. Även utan David Villa.

  Jag håller dock ner insatsen till ca 5% av fondens värde, vilket säger en del om hur jag värderar ”risken” i detta spel.

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  1-0 till Valencia efter 10 minuter. Ett skott från distans och ett ingripande från Numanciamålvakten som han nog inte är helt nöjd med…

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  1-1 i halvtid. Hoppet lever…