Barca och Real gjorde vad de skulle – men inte mer…

4 april, 2009

Både Barcelona och Real Madrid vann sina respektive matcher när La Liga i kväll hade omstart efter landslagsuppehållet, precis som jag förutspådde. Tyvärr vann inget av lagen med den marginal som hade krävts för att mina spel skulle ge utdelning. Tråkigt, men sånt som händer. Oddsen var fina och definitivt spelvärda, så jag kan inte direkt påstå att jag borde spelat annorlunda.

I morgon hoppas jag hinna med att summera mars månads spel. Troligtvis ser statistiken riktigt trevlig ut.

I morgon är det dags för Inter att möta Udinese på bortaplan. Med var är Adriano? Problembrassen verkar helt enkelt ha gått upp i rök…

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Yksi april 5, 2009 kl. 08:45

Vill bara tacka för ditt arbete du lägger ner, jag har följt din blogg dagligen i någon månad… och sista veckan spelat dina spel… så man har ju fått en och annan krona …

Keep up the good work…!

Toffe april 5, 2009 kl. 13:52

@Yksi: Kul att du gillar bloggen! Jag hoppas att du fortsätter att följa den.

John april 5, 2009 kl. 22:02

vilken avslutning på dagen! underbar spänning och tipsen höll:)

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.