Barca och Real gjorde vad de skulle – men inte mer…

Både Barcelona och Real Madrid vann sina respektive matcher när La Liga i kväll hade omstart efter landslagsuppehållet, precis som jag förutspådde. Tyvärr vann inget av lagen med den marginal som hade krävts för att mina spel skulle ge utdelning. Tråkigt, men sånt som händer. Oddsen var fina och definitivt spelvärda, så jag kan inte direkt påstå att jag borde spelat annorlunda.

I morgon hoppas jag hinna med att summera mars månads spel. Troligtvis ser statistiken riktigt trevlig ut.

I morgon är det dags för Inter att möta Udinese på bortaplan. Med var är Adriano? Problembrassen verkar helt enkelt ha gått upp i rök…

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

3 svar till ”Barca och Real gjorde vad de skulle – men inte mer…”

 1. Profilbild för Yksi
  Yksi

  Vill bara tacka för ditt arbete du lägger ner, jag har följt din blogg dagligen i någon månad… och sista veckan spelat dina spel… så man har ju fått en och annan krona …

  Keep up the good work…!

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Yksi: Kul att du gillar bloggen! Jag hoppas att du fortsätter att följa den.

 3. Profilbild för John
  John

  vilken avslutning på dagen! underbar spänning och tipsen höll:)