Ett kul spel inför helgen – till 16 gånger pengarna!

24 april, 2009

Ni som följer bloggen vet att jag har spelat ganska flitigt på de båda giganterna i la Liga – och den här helgen blir inget undantag. Både Barca och Real har bortamatcher mot högt placerade lag i ligan och handikappoddsen är därför höga. Jag drar till med ett tidigt spel inför helgen som känns kul. Oddset är utan konkurrens det högsta som spelkanalen.com någonsin spelat. Visst är det en chansning, men efter tre raka vinstspel känner jag att jag har “råd” med det – och helt osannolikt är det ju faktiskt inte…

Jag vill också tillägga att singelspelet; den raka tvåan på Barcelona till ca 1,90 mycket väl kan klassas som helgens bästa spel.

Alltså:
Valencia-Barcelona(-1), 2
Sevilla-Real Madrid(-1), 2
Odds: 16,00, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Valencia-Barcelona, 2
Odds: 1,90, insats: 60 kr @ Expekt.com.

Follow Spelkanalen.com | Gamblingonline.se – Allt Inom Spel & Dobbel

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 14 comments }

Anonymous april 24, 2009 kl. 13:00

Varför spelar du bara 40kr om det är helgens bästa spel?

Toffe april 24, 2009 kl. 13:12

Vid närmare eftertanke så har du en poäng där. Jag höjer insatsen till 60 kr. Det motsvarar ca 10 procent av kassan, vilket är högsta “tillåtna” insats. Härligt med engagerade läsare!

Anonymous april 24, 2009 kl. 13:39

🙂 Bra! Hoppas det går vägen nu!

Anonymous april 24, 2009 kl. 13:57

Du är helt fel ut. Valencia är heta just nu, inte lätt för lag som barca att spela shortan av Valencia i högform på bortaplan, dessutom när D.villa spottar in mål. Tror du har slängt dina pengar i sjön!

Toffe april 24, 2009 kl. 14:13

@anonym: Till 16 gånger pengarna är jag beredd att ta den risken. Barca är kanske världens bästa klubblag just nu och det är ingen tvekan om att kapaciteten för en vinst med minst två bollars marginal finns hos Guardiolas manskap.

Någonting säger mig dessutom att David Villa inte kommer att spela 90 minuter utan halta av planen en bra bit innan slutsignalen ljuder…

Det kommer givetvis att kännas tungt om nu inte Barca skulle vinna. Men tänk vilken härlig avslutning på La Liga vi kan få då. Real tre poäng efter inför El Classico på Santiago Bernabeu den tredje (eller är det fjärde?) maj…

Fredrik Börjesson april 24, 2009 kl. 14:37

Dem har sett Barca de senaste veckorna och även förra matchen mot Sevilla vet att dem är kapabla att slå vilket lag i världen som helst, dessutom med god marginal. Dem vann med 4-0 senast och det var närmar 6-0 än 4-1. Lägg där till att då vilades Messi för den här matchen. 2.an känns klockren både med och utan handicap..

Anonymous april 24, 2009 kl. 14:57

Barca betyder Barcelona va?? i sådana fall tror jag att dem tar hem det…

Goran Analskich.

Toffe april 24, 2009 kl. 15:35

@Goran: Korrekt! Barca betyder Barcelona 😉

Jeppe april 24, 2009 kl. 16:29

Barcelona har högform och kommer att ta bort Villa totalt under matchen. Man är bättre på varenda position och det känns som att vem som helst kan göra mål i det där förbannade laget 🙂

Man vilade bland annat Messi och Puyol senas mot Sevilla, men vad gjorde det? Blev köttfärs ändå!

Tvåa!

Anonymous april 24, 2009 kl. 20:25

Jag fick 18.36 på real + barca

Åke

Mathias april 25, 2009 kl. 18:38

Bästa oddset på detta spel ligger hos betsafe… 19.39 i odds

Danne april 25, 2009 kl. 20:07

Jag tror inte Real kan vinna på bortaplan mot Sevilla utan Higuain, Robben, Pepe och säkert några fler och verkligen inte med 2 mål.
Lycka till!

Toffe april 26, 2009 kl. 09:36

Valencia-Barcelona, 2-2 🙁

Anonymous april 26, 2009 kl. 14:30

SÅ jävla ägda alla. viste att valencia e för bra hemma men har man bara barca i huvet så blir det såhär.. ni va så jävla negativa till mitt 4e inlägg i den här tråden!!!!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.