Ett kul spel inför helgen – till 16 gånger pengarna!

Ni som följer bloggen vet att jag har spelat ganska flitigt på de båda giganterna i la Liga – och den här helgen blir inget undantag. Både Barca och Real har bortamatcher mot högt placerade lag i ligan och handikappoddsen är därför höga. Jag drar till med ett tidigt spel inför helgen som känns kul. Oddset är utan konkurrens det högsta som spelkanalen.com någonsin spelat. Visst är det en chansning, men efter tre raka vinstspel känner jag att jag har ”råd” med det – och helt osannolikt är det ju faktiskt inte…

Jag vill också tillägga att singelspelet; den raka tvåan på Barcelona till ca 1,90 mycket väl kan klassas som helgens bästa spel.

Alltså:
Valencia-Barcelona(-1), 2
Sevilla-Real Madrid(-1), 2
Odds: 16,00, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Valencia-Barcelona, 2
Odds: 1,90, insats: 60 kr @ Expekt.com.

Follow Spelkanalen.com | Gamblingonline.se – Allt Inom Spel & Dobbel

14 svar till ”Ett kul spel inför helgen – till 16 gånger pengarna!”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Varför spelar du bara 40kr om det är helgens bästa spel?

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Vid närmare eftertanke så har du en poäng där. Jag höjer insatsen till 60 kr. Det motsvarar ca 10 procent av kassan, vilket är högsta ”tillåtna” insats. Härligt med engagerade läsare!

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  🙂 Bra! Hoppas det går vägen nu!

 4. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Du är helt fel ut. Valencia är heta just nu, inte lätt för lag som barca att spela shortan av Valencia i högform på bortaplan, dessutom när D.villa spottar in mål. Tror du har slängt dina pengar i sjön!

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @anonym: Till 16 gånger pengarna är jag beredd att ta den risken. Barca är kanske världens bästa klubblag just nu och det är ingen tvekan om att kapaciteten för en vinst med minst två bollars marginal finns hos Guardiolas manskap.

  Någonting säger mig dessutom att David Villa inte kommer att spela 90 minuter utan halta av planen en bra bit innan slutsignalen ljuder…

  Det kommer givetvis att kännas tungt om nu inte Barca skulle vinna. Men tänk vilken härlig avslutning på La Liga vi kan få då. Real tre poäng efter inför El Classico på Santiago Bernabeu den tredje (eller är det fjärde?) maj…

 6. Profilbild för Fredrik Börjesson
  Fredrik Börjesson

  Dem har sett Barca de senaste veckorna och även förra matchen mot Sevilla vet att dem är kapabla att slå vilket lag i världen som helst, dessutom med god marginal. Dem vann med 4-0 senast och det var närmar 6-0 än 4-1. Lägg där till att då vilades Messi för den här matchen. 2.an känns klockren både med och utan handicap..

 7. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Barca betyder Barcelona va?? i sådana fall tror jag att dem tar hem det…

  Goran Analskich.

 8. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Goran: Korrekt! Barca betyder Barcelona 😉

 9. Profilbild för Jeppe
  Jeppe

  Barcelona har högform och kommer att ta bort Villa totalt under matchen. Man är bättre på varenda position och det känns som att vem som helst kan göra mål i det där förbannade laget 🙂

  Man vilade bland annat Messi och Puyol senas mot Sevilla, men vad gjorde det? Blev köttfärs ändå!

  Tvåa!

 10. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Jag fick 18.36 på real + barca

  Åke

 11. Profilbild för Mathias
  Mathias

  Bästa oddset på detta spel ligger hos betsafe… 19.39 i odds

 12. Profilbild för Danne
  Danne

  Jag tror inte Real kan vinna på bortaplan mot Sevilla utan Higuain, Robben, Pepe och säkert några fler och verkligen inte med 2 mål.
  Lycka till!

 13. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Valencia-Barcelona, 2-2 🙁

 14. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  SÅ jävla ägda alla. viste att valencia e för bra hemma men har man bara barca i huvet så blir det såhär.. ni va så jävla negativa till mitt 4e inlägg i den här tråden!!!!