Gnaget och Zlatan – dagens vinstrecept!

Örgryte har startat säsongen bedrövligt och jag har svårt att se att dagens match skulle sluta annorlunda än de tidigare fyra. Tre mål insläppta i snitt per match bådar inte gott inför framtiden. AIK har tagit tre segrar i säsongsupptakten och man maler ner ÖIS i kväll. Challe tror dock annorlunda…

Jag kompletterar med ett spel på Zlatans Inter som möter Sampdoria i italienska cupen. Sampdoria har 3-0 i ryggen efter första mötet så Inters enda chans att nå en finalplats är att satsa framåt. Inter kommer att vinna matchen, även om det troligtvis inte räcker för avancemang. Dessutom hemmaplan. Sedan tidigare är Lazio finalklara.

Alltså:
Örgryte-AIK, 2
Inter-Sampdoria, 1
Odds: 2,52, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

3 svar till ”Gnaget och Zlatan – dagens vinstrecept!”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Inte för att vara elak, men varför inte satsa lite mer på spelen? förstår inte alla bloggare som tippar så små summor, får intrycket att man är oseriös. Ska man spela på en match eller en rad så är det väll minst ett par hundra som gäller? Spelar själv och älskar att spela men försöker iafl tippa för 1000 per dag, på en match eller sätta ihop flera. Då händer det någon i kassan när man vinner, och givetvis svider det när man torskar. Sätter man 30 kr på en dubbel till 2,x gånger pengarna så blir det juh knappt en MC donalds meny. (Förstår också att alla inte kan spela om samma summor men iafl ett par hundra om man nu ska spela.)

  Mvh
  Sebbe

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Tycker precis tvärtemot dig Sebbe. Små insatser tyder på kloka spelare. Blir otroligt konfunderad när jag ser tusentals kronor slängas iväg. Ta Toffe t.ex. Han började i höstas, och är således nykomling. Därför började han lågt. Han vill lära sig marknaden först, och finna om han är bra, samt hitta sin egen stil. Insatserna ökar man sedan, om man märker att man duger.

  Kör på Toffe!

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Sebbe: Tack för din kommentar. Så här ligger till: Hela idéen med den här bloggen är att få startkapitalet hundra kronor att växa så mycket som möjligt. När jag la det här spelet så var kassan på cirka 600 kronor, vilket innebär att 30 kr motsvarar ca 5 procent av spelkassan. Abslolut maxinsats är 10 procent, och med tanke på att jag lirade en dubbel och att allsvenskan fortfarande är svårtippad så bedömde jag 30 kr som en lagom insats.