Intressanta matcher i PL och La Liga på programmet…

Efter den fina lördagen så har det de senaste dagarna gått lite tyngre på spelfronten. Vi har levererat tre raka bommar, en svit som vi ska göra vårt bästa för att bryta bryta redan idag. De tre senaste spelen har haft oddsen 3,06, 2,50 samt 3,40 och kan alltså samtliga betraktas som ”högoddsare”, vilket till viss del förklarar den klena utdelningen.

Utbudet i veckorna har ju en tendens att vara ganska begränsat, eftersom mina favoritspel, de stora fotbollsligorna främst spelar sina matcher på helgerna. I dag är dock ett undantag då vi har matcher i både Premier League och La Liga.

Snart är det dock slut för säsongen i alla de stora europeiska ligorna och jag kommer därför att börja fasa in allsvenska spel den närmaste tiden. Serien är forfarande ung, och det är svårt att se några riktigt pålitliga tendenser så här tidigt.

Gårdagens spel på dittills obesegrade Helsingborg är ett tydligt exempel på detta. Utvisningen i första halvlek var givetvis också en faktor som gjorde att matchbilden blev en annan än önskad i den andra halvleken.

Spännande slutspurter väntar

Vi ser fram emot rafflande slutspurter i de tre stora ligorna. Mest spännande ser det ut att bli i Premier League, även om Man United har greppet just nu. Serie A känns avgjord, då Inters försprång är hela tio poäng före nya tvåan Milan. I Spanien känns Barca spontant som det lag som kommer att få lyfta bucklan. Tittar man däremot i tabellen så ser man att Real Madrid inte är speciellt långt efter. De är dessutom utslagna ur Champions League och kan helt fokusera på de inhemska matcherna. Den 3 maj är det dags för El Classico, en match som blir otroligt viktig och där Real har fördel av hemmaplan.

Så här ser oddsen ut för serieseger…

Italien
Inter, 1,01
Juventus, 40,00
Milan, 40,00

England
Man Utd, 1,33
Liverpool, 4,00
Chelsea, 17,00

Spanien
Barcelona, 1,06
Real Madrid, 8,00

Oddsen kommer från Unibet.

Mitt dåliga samvete, statistiksammanställningen för mars månads spel är på gång. Förhoppningsvis hinner jag sammanställa spelen under veckan och redovisa dem för er.

Jag återkommer framåt eftermiddagen/kvällen med dagens spel. Det är som sagt dags för en vinst nu…

Bidragen fortsätter att strömma in i vår T-shirttävling. Det är fortfarande inte för sent att delta – bästa motiveringen vinner!