Intressanta matcher i PL och La Liga på programmet…

21 april, 2009

Efter den fina lördagen så har det de senaste dagarna gått lite tyngre på spelfronten. Vi har levererat tre raka bommar, en svit som vi ska göra vårt bästa för att bryta bryta redan idag. De tre senaste spelen har haft oddsen 3,06, 2,50 samt 3,40 och kan alltså samtliga betraktas som “högoddsare”, vilket till viss del förklarar den klena utdelningen.

Utbudet i veckorna har ju en tendens att vara ganska begränsat, eftersom mina favoritspel, de stora fotbollsligorna främst spelar sina matcher på helgerna. I dag är dock ett undantag då vi har matcher i både Premier League och La Liga. Snart är det dock slut för säsongen i alla de stora europeiska ligorna och jag kommer därför att börja fasa in allsvenska spel den närmaste tiden. Serien är forfarande ung, och det är svårt att se några riktigt pålitliga tendenser så här tidigt (förutom att det ser tungt ut för ÖIS…). Gårdagens spel på ditills obesegrade Helsingborg är ett tydligt exempel på detta. Utvisningen i första halvlek var givetvis också en faktor som gjorde att matchbilden blev en annan än önskad i den andra halvleken.
Spännande slutspurter väntar
Vi ser fram emot rafflande slutspurter i de tre stora ligorna. Mest spännande ser det ut att bli i Premier League, även om Man United har greppet just nu. Serie A känns avgjord, då Inters försprång är hela tio poäng före nya tvåan Milan. I Spanien känns Barca spontant som det lag som kommer att få lyfta bucklan. Tittar man däremot i tabellen så ser man att Real Madrid inte är speciellt långt efter. De är dessutom utslagna ur Champions League och kan helt fokusera på de inhemska matcherna. Den 3 maj är det dags för El Classico, en match som blir otroligt viktig och där Real har fördel av hemmaplan.

Så här ser oddsen ut för serieseger…

Italien
Inter, 1,01
Juventus, 40,00
Milan, 40,00

England
Man Utd, 1,33
Liverpool, 4,00
Chelsea, 17,00

Spanien
Barcelona, 1,06
Real Madrid, 8,00

Oddsen kommer från Unibet.

Mitt dåliga samvete, statistiksammanställningen för mars månads spel är på gång. Förhoppningsvis hinner jag sammanställa spelen under veckan och redovisa dem för er.
Jag återkommer framåt eftermiddagen/kvällen med dagens spel. Det är som sagt dags för en vinst nu…
***
Bidragen fortsätter att strömma in i vår T-shirttävling. Det är fortfarande inte för sent att delta – bästa motiveringen vinner!
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.