Jag lirar portugisiskt idag

17 april, 2009

Pacos Ferreira i den portugisiska ligan har på tolv försök endast vunnit en enda match på bortaplan den här säsongen. Dagens motståndare Estrela Amadora har tagit sex segrar i år och fem av dem har kommit på hemmaplan. Amadora kommer visserligen från två raka förluster, men då motståndet har varit svårast möjliga (Porto och Benfica) så lägger jag ingen större vikt vid det. Ettan ger lite drygt ”dubbla degen” och känns spelvärd.

Aftonbladets experter rekar båda spel på Schalke i Bundesliga. Testa den som vill, men singelspelet till ca 1,30 lockar faktiskt inte mig. Dessutom blir det svårt att hitta ytterligare två matcher för att eventuellt använda matchen i en trippel.
Att Chelsea når final i Champions League betalar i dagsläget ca fem gånger insatsen. Vad tror in om det? 0-0 på Camp Nou och sedan vinst med 2-1 på Stamford Bridge. Och vem tar hem bucklan? Barca, United, Chelsea eller kanske Arsenal? Vad tror ni? Kommentera gärna.
***
Passa på att bli fans till spelkanalen.com på facebook. Bland alla som har anslutit sig t.o.m april, lottar vi ut spelkanalens nya t-shirt.

Alltså:
Estrela Amadora-Pacos Ferreira, 1
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Toffe april 17, 2009 kl. 21:40

Pacos leder med 2-0, fem minuter in på andra halvlek. Det verkar alltså gå åt skogen med detta spel. Trist.

Anonymous april 17, 2009 kl. 22:00

Jag har kollat lite på dina spel och du verkar spela på de flesta sporter och ligor. Men Vilken liga skulle du kalla dig ”expert” på, där du har koll på skador på träning, förskylningar, vikitga spelare etc.. Jag har stenkoll på spanska ligan och läser spanska fotbollstidningar varje dag men man kan ju inte följa alla ligor och vill ju spela oftare spelgalning som man är

Anonymous april 17, 2009 kl. 22:34

Barcelona kommer att vinna CL. Ingen rår på dem på Nou Camp.

Anonymous april 19, 2009 kl. 09:53

På vilken sida står Chelsea i 5 ggr?

-David

Anonymous april 19, 2009 kl. 09:57

Vilken sida står Chelsea i 5 ggr på?

Toffe april 19, 2009 kl. 10:03

Unibet har 4,65 just nu på Chelsea som slutsegrare i CL.

Anonymous april 19, 2009 kl. 12:20

slutsegrare ja, som det lät på dig vare 5ggr på att de skulle ta sig till final?

Toffe april 19, 2009 kl. 19:09

När detta inlägg skrevs så hade betsson 5,15 på att Chelsea skulle ta sig final.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.