Konsten att avstå…

16 april, 2009

För andra dagen i rad så hittar jag faktiskt inget spel som känns riktigt bra. Det finns en del starka tennisfavoriter i Monte Carlo, men oddsen är därefter och spelvärdet känns väldigt begränsat. Sen har vi naturligtvis returmatcherna i uefa-cupen, men även där har jag svårt att hitta några riktiga godbitar.

Jag samlar istället krafter (och slantar) för lite fler spel i helgen. Ett La liga-spel inför helgen är redan lagt, återkommer om det lite senare.

Den som vill spela idag – kolla Sandebäcks idéer.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Danni april 16, 2009 kl. 16:28

En peng på Dynamo Kiev vore inte så dumt 😉

ErikBraaten april 16, 2009 kl. 18:11

Själv så har jag spelat Dynamo Kiev och AIK ikväll.. Två hållbara favoriter, känns det som!

Anonymous april 16, 2009 kl. 18:24

Skit bra spel idag ju. du spelar bara barca och real verkar det som.. alltid en dubbel på dem 2

Jimpa april 16, 2009 kl. 21:39

Sen när blev Sandbäck bra på att tippa?

Toffe april 17, 2009 kl. 05:54

Det finns bra spel varje dag (Kiev var ju ett utmärkt exempel). Men jag hittade inget som kändes riktigt bra – därför valde jag att avstå.

@anonym: Helt riktigt så gillar jag att spela på Barca och Real. Inte omöjligt att det blir en dubbel på dessa två lag i helgen igen. Men att säga att jag bara spelar på dessa två lag är nog att överdriva en smula…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.