Ny toppnotering för spelkanalen.com

1 april, 2009

Djokovic och Roddick motsvarade mina förväntningar igår och min tennisdubbel gav utdelning. Jag följde Roddickmatchen via den utmärkta live-streamingtjänsten på bet.365.com och jag måste säga att Andy Roddick såg stark ut. Han var riktigt illa ute i första set då han tappade sin serve fram till 5-6, men han bröt direkt tillbaka och vann sedan det efterföljande tiebreaket med klara 7-2. Vinsten innebär en ny toppnotering för spelfonden med 654,10 kr.

I dag lirar jag en VM-kvaldubbel där jag tror på Danmark och Bulgarien. Danmark kommer att slå Albanien klart på hemmaplan, det känner jag mig ganska säker på. Bulgarien möter Cypern, en uppgift som de borde klara av utan större problem.

***
…och så är det då äntligen dags för SM-finalserien i hockey. Heja HV!

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som “fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida framöver.

Alltså:
Danmark-Albanien, 1
Bulgarien-Cypern, 1
Odds: 1,80, insats: 30 kr @ bet365.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous april 1, 2009 kl. 13:46

ojojoj, då är du ju hela tjugofyra kronor plus sammanlagt! Bra jobbat…..

Mathias april 1, 2009 kl. 16:32

Msn:P??

Toffe april 1, 2009 kl. 19:36

@anonym: Du har helt rätt om man tittar på den sammanlagda statistiken ända sen jag började med betting. När man bedömer en spelblogg är det dock bra mycket intressantare att titta på den senaste tidens spel, t.ex. den senaste månaden eller som i mitt fall, den senaste hundringen. Om du tittar på månadssammanfattningen för mars som kommer att komma upp här på bloggen inom någon dag så kommer du se att spelkanalen.com har levererat väldigt bra spel den senaste tiden.

Det ska också tillägga att när jag startade min blogg i oktober var jag total nybörjare och spelen gick också därefter. Jag gjorde alla de klassiska misstagen; försökte efter en förlust att snabbt vinna tillbaka pengarna genom ett högriskspel, spelade på alldeles för många objekt och hade ingen klar strategi eller spelidé.

Den totala statistiken är med andra ord ganska ointressant, den finns med mest här på bloggen som en slags “konsumentinformation”, för att visa att jag inte försöker mörka några tidigare förluster.

Kul förresten att du följer bloggen 😉

Toffe april 1, 2009 kl. 19:39

Bulgarien vann mot Cypern med 2-0, så nu hänger det på danskarna. Matchen har pågått ca 20 minuter och det är fortfarande mållöst. Det känns dock ganska tryggt – för visst vinner Danmark mot Albanien!?

Anonymous april 1, 2009 kl. 20:12

Ser grymt ut.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.