Premier League, Serie A och La Liga – jag längtar till helgen…

2 april, 2009

Tyvärr konstaterar jag att dagens utbud inte ser speciellt roligt ut. Det finns några matcher i hockeyns kvalserie, men i övrigt är det inte mycket att hänga i granen. Det lutar åt att jag helt avstår spel idag. Jag ska ta mig en ordentlig titt i oddslistorna framåt eftermiddagen och se om jag kan lyckas vaska fram några guldkorn, men hoppas inte för mycket. För det som ändå vill lira rekommenderas Aftonbladets “Dagens bästa spel“, med Ulrik Sandebäck.

I helgen drar både Premier League, La Liga och Serie A igång igen efter landslagsuppehållet, och jag säger som Fylking: Äntligen!

***
För övrigt tror jag att Maradona hade en ganska tung dag igår. Hans Argentina föll med hela 1-6 mot Bolivia…

***
Passa på att ansluta er som “fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. 1 maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Danni april 2, 2009 kl. 14:25

Vad får man som VIP gäst om man joinar dig på FB?
Och så vill jag gratta till en bra sida och mycket bra spelat.

Toffe april 2, 2009 kl. 14:35

Vi håller fortfarande på och klurar på hur vi ska belöna och “specialbehandla” våra VIP-kunder. Klart är dock att vi kommer att lotta ut någon form av pris bland alla som ansluter sig som fans. Utlottningen kommer att ske den 1 maj och gäller alla som registrerar sig innan april är slut.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.