Premier League, Serie A och La Liga – jag längtar till helgen…

Tyvärr konstaterar jag att dagens utbud inte ser speciellt roligt ut. Det finns några matcher i hockeyns kvalserie, men i övrigt är det inte mycket att hänga i granen. Det lutar åt att jag helt avstår spel idag. Jag ska ta mig en ordentlig titt i oddslistorna framåt eftermiddagen och se om jag kan lyckas vaska fram några guldkorn, men hoppas inte för mycket. För det som ändå vill lira rekommenderas Aftonbladets ”Dagens bästa spel”, med Ulrik Sandebäck.

I helgen drar både Premier League, La Liga och Serie A igång igen efter landslagsuppehållet, och jag säger som Fylking: Äntligen!

***
För övrigt tror jag att Maradona hade en ganska tung dag igår. Hans Argentina föll med hela 1-6 mot Bolivia…

***
Passa på att ansluta er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. 1 maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

2 svar till ”Premier League, Serie A och La Liga – jag längtar till helgen…”

 1. Profilbild för Danni
  Danni

  Vad får man som VIP gäst om man joinar dig på FB?
  Och så vill jag gratta till en bra sida och mycket bra spelat.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Vi håller fortfarande på och klurar på hur vi ska belöna och ”specialbehandla” våra VIP-kunder. Klart är dock att vi kommer att lotta ut någon form av pris bland alla som ansluter sig som fans. Utlottningen kommer att ske den 1 maj och gäller alla som registrerar sig innan april är slut.