Sista chansen att vinna spelkanalens T-shirt

28 april, 2009

Snart är april slut, men du har fortfarande några dagar på dig att registrera dig som ett fan till spelkanalen.com på facebook. Bland alla som är fans den 1 maj kommer vi att lotta ur vår läckra t-shirt.

Vi kontaktar vinnaren via e-post och så fort du meddelat din storlek så kommer den som ett ”brev på posten”.

Så vad väntar du på? Registrera dig som fan till spelkanalen på facebook redan nu…

Är du inte medlem på facebook? Du kan ändå vinna en t-shirt genom att motivera varför just du är värd en. Skicka ett mail till info(a)spelkanalen.com. Bästa motiveringen vinner! Glöm inte att ange din storlek (t-shirtarna finns i M och L).

***
Nu laddar vi inför kvällens helbrittiska semifinal i Champions League. Arsenal eller Chelsea – vem gör Barcelona sällskap till olympiastadion? Eller blir det Chelsea?

Follow Spelkanalen.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Marcus W april 29, 2009 kl. 14:40

inga tips idag?

Toffe april 29, 2009 kl. 16:26

Har kollat en del på utbudet och har svårt att hitta något som känns riktigt bra. CL-matchen känns väldigt svårtippad…

Vi får ser om jag väljer att spela idag…

Anonymous april 29, 2009 kl. 22:10

Woohoo, United satt som en smäck! 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.