Två fina lördagsspel

Liverpool har vräkt in mål den senaste tiden. 18 mål på de senaste fem matcherna i Premier League motsvarar ett genomsnitt på 3,6 gjorda mål per match. I dagens drabbning mot Hull tror jag att målkalaset kommer att fortsätta och lirar handikapptvåan till lite drygt ”dubbla degen”.

Tabelljumbon Numancia har på 14 försök endast mäktat med att vinna en enda bortamatch den här säsongen. Almeria har tio segar i år och nio av dem har kommit på hemmaplan (jag noterar att även Sandebäck tror på Almeria…). Jag lirar en dubbel där jag kompletterar med ett spel på Bordeaux i den franska cupfinalen på VM-finalarenan Stade de France.

Jag har ju tidigare spekulerat i var Zlatan kommer att spela nästa säsong, och nu har han öppnat dörren för en flytt till Barcelona. I en intervju med Eurosport säger han att han har vunnit allt som går att vinna i Italien och är sugen på att prova något nytt.

Alltså:
Hull-Liverpool(-1), 2
Odds: 2,10, insats: 30 kr

Almeria-Numanica, 1
Bordeaux-Vannes, 1
Odds: 2,45, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Gamblingonline.se – Allt Inom Spel & Dobbel

3 svar till ”Två fina lördagsspel”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Tycker Enköping borta mot Östersund i Div 1 Norra kan vara värt ett försök. ESK har en bra startelva, om än något tunt med anfallare. Toppen håller högsta klass, och ESK spelade bra första matchen (hemma mot Umeå), men förlorade otursamt med 0-1. På mitten har man Jamal Mohammed (Kenyansk landslagsman) och Ante Eriksson (dribbelgubbe av hög klass) som står i en klass för sig.

  Tror man får retroaktiv utdelning mot ett nederlagstippat ÖFK (förlorade borta mot tippade mittenlaget Carlstad med 0-3 i premiären) nu, och 1,75 (SS), på ett lag med klart bättre spelarmaterial, är helt OK.

 2. Profilbild för Marcus Willart
  Marcus Willart

  Första spelet inne! Fint!!!

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Båda spelen satt! Vi tackar framförallt Kuyt för det sena 3-1-målet mot Hull…