Två fina lördagsspel

25 april, 2009

Liverpool har vräkt in mål den senaste tiden. 18 mål på de senaste fem matcherna i Premier League motsvarar ett genomsnitt på 3,6 gjorda mål per match. I dagens drabbning mot Hull tror jag att målkalaset kommer att fortsätta och lirar handikapptvåan till lite drygt ”dubbla degen”.

Tabelljumbon Numancia har på 14 försök endast mäktat med att vinna en enda bortamatch den här säsongen. Almeria har tio segar i år och nio av dem har kommit på hemmaplan (jag noterar att även Sandebäck tror på Almeria…). Jag lirar en dubbel där jag kompletterar med ett spel på Bordeaux i den franska cupfinalen på VM-finalarenan Stade de France.

Jag har ju tidigare spekulerat i var Zlatan kommer att spela nästa säsong, och nu har han öppnat dörren för en flytt till Barcelona. I en intervju med Eurosport säger han att han har vunnit allt som går att vinna i Italien och är sugen på att prova något nytt.

Alltså:
Hull-Liverpool(-1), 2
Odds: 2,10, insats: 30 kr

Almeria-Numanica, 1
Bordeaux-Vannes, 1
Odds: 2,45, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Gamblingonline.se – Allt Inom Spel & Dobbel

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Eklund april 25, 2009 kl. 11:15

Tycker Enköping borta mot Östersund i Div 1 Norra kan vara värt ett försök. ESK har en bra startelva, om än något tunt med anfallare. Toppen håller högsta klass, och ESK spelade bra första matchen (hemma mot Umeå), men förlorade otursamt med 0-1. På mitten har man Jamal Mohammed (Kenyansk landslagsman) och Ante Eriksson (dribbelgubbe av hög klass) som står i en klass för sig.

Tror man får retroaktiv utdelning mot ett nederlagstippat ÖFK (förlorade borta mot tippade mittenlaget Carlstad med 0-3 i premiären) nu, och 1,75 (SS), på ett lag med klart bättre spelarmaterial, är helt OK.

Marcus Willart april 25, 2009 kl. 18:48

Första spelet inne! Fint!!!

Toffe april 26, 2009 kl. 09:39

Båda spelen satt! Vi tackar framförallt Kuyt för det sena 3-1-målet mot Hull…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.