Werder Bremen bör slå Udinese

Förändringarna här på bloggen börjar bli färdiga, även om det återstår en del småjusteringar. Själv är jag väldigt nöjd – vad tycker ni? Kommentera gärna.

I dag tänker jag lira Werder Bremen som tar emot bortasvaga Udinese. Faktum är att Udinese endast har tagit två bortasegrar i Serie A på hela den här säsongen. Enda faran som jag ser det är att Bremen är överdrivet rädda för att släppa in mål på hemmaplan och därav låter offensiven bli lidande. Rosenberg spelar för övrigt inte.

Sandebäck tror på Tingsryd och jag är benägen att hålla med. Både TAIF och Örebro kommer att vinna idag. Det som gör flest mål får en allsvensk plats till nästa säsong. Mycket spännande.

Gårdagens CL bjöd på många mål. Storseger för Barcelona hade nog en del anat att det skulle bli, men att Chelsea skulle tvåla till Liverpool hade åtminstone inte jag trott på förhand. Intressanta returmöten väntar.

Alltså:
Werder Bremen-Udinese, 1
Odds: 1,67, insats: 30 kr @ expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

2 svar till ”Werder Bremen bör slå Udinese”

 1. Profilbild för Alex
  Alex

  Snyggt!

  Står att detta är hundring nr sex. Vad hände med de förra fem?

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  När jag startade min blogg under namnet ”projekt 100 kronor” var jag total nybörjare och spelade ganska snabbt bort fem hundringar. Det var innan jag hade en tydlig strategi och en spelidé. Den hundring jag spelar på nu startade jag med någon gång i november och det har gått väldigt bra.