Werder Bremen bör slå Udinese

9 april, 2009

Förändringarna här på bloggen börjar bli färdiga, även om det återstår en del småjusteringar. Själv är jag väldigt nöjd – vad tycker ni? Kommentera gärna.

I dag tänker jag lira Werder Bremen som tar emot bortasvaga Udinese. Faktum är att Udinese endast har tagit två bortasegrar i Serie A på hela den här säsongen. Enda faran som jag ser det är att Bremen är överdrivet rädda för att släppa in mål på hemmaplan och därav låter offensiven bli lidande. Rosenberg spelar för övrigt inte.

Sandebäck tror på Tingsryd och jag är benägen att hålla med. Både TAIF och Örebro kommer att vinna idag. Det som gör flest mål får en allsvensk plats till nästa säsong. Mycket spännande.

Gårdagens CL bjöd på många mål. Storseger för Barcelona hade nog en del anat att det skulle bli, men att Chelsea skulle tvåla till Liverpool hade åtminstone inte jag trott på förhand. Intressanta returmöten väntar.

Alltså:
Werder Bremen-Udinese, 1
Odds: 1,67, insats: 30 kr @ expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Alex april 9, 2009 kl. 22:53

Snyggt!

Står att detta är hundring nr sex. Vad hände med de förra fem?

Toffe april 10, 2009 kl. 23:33

När jag startade min blogg under namnet ”projekt 100 kronor” var jag total nybörjare och spelade ganska snabbt bort fem hundringar. Det var innan jag hade en tydlig strategi och en spelidé. Den hundring jag spelar på nu startade jag med någon gång i november och det har gått väldigt bra.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.