Barca vinner

13 maj, 2009

Barcelona saknar några spelare från den ordinarie startelvan men kommer ändå att vinna kvällens cupfinal mot Bilbao. Tro mig. Jag splittar en femtiolapp i två och kör hälften på handikapp och hälften på den raka ettan.

Alltså:
Barcelona-Athletic Bilbao, 1
Odds: 1,50, insats: 25 kr @bet365

Barcelona(-1)-Athletic Bilbao, 1
Odds: 2,40, insats: 25 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund maj 13, 2009 kl. 16:18

Du funderade inte på att vikta insatsen?

wille maj 13, 2009 kl. 17:05

har en känsla att du aldrig kommer spräcka den där 700krs gränsen hehe. men lycka till med spelen, tror mer på Marseille ikvällens spelutbud!

Mimo maj 13, 2009 kl. 19:56

Jag håller med dig, Barca vinner eller går vidare.

Jag har följt din blogg eller dina analyser nästan varje dag och jag har lagt märke till att du alltid tror på Barca jämfört med andra odds-bloggar.
Så jag är nyfiken på om du är en Culé ?

Toffe maj 13, 2009 kl. 22:43

@Eklund: Jag tänkte först slänga in allt på den raka ettan, men tyckte 2,40 lockade så jag splittade 50/50.

@Wille: Jag kommer att spräcka 700-kronorsgränsen. Fortsätt att följa bloggen så får du se 😉

@Mimo: Det stämmer att jag har en viss förkärlek för Barca. Ett lag som vinner och dessutom gör mycket mål älskar man dessutom som spelare.

***
4-1 för Barcelona nu. Det ser ut som en annars ganska tung spelkväll åtminstone får en trevlig avslutning…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.