Barcelona på hemmaplan till 1,90 – när hände det senast?

22 maj, 2009

Ja, troligen ligger fokus för redan klara ligavinnarna på Champions League-finalen mot Manchester United.

Ja, Barcelona har bara tagit ett poäng på de senaste två matcherna i la Liga.

Ja, Osasuna krigar kring nedflyttningsstrecket och slåss för sin fortsatta existens i högsta serien.

Men världens bästa klubblag till 1,90 mot ett bottenlag på hemmaplan kan inte jag stå emot. Kalla mig dum om ni vill…

Alltså:
Barcelona-Osasuna, 1
Odds: 1,90, insats: 40 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 9 comments }

Eklund maj 22, 2009 kl. 17:30

Finns till 1,95 på NB! Spelat!

I ett svagt ögonblick igår kväll las tyvärr något multispel för nån femma. Får inte göras igen!

Anonymous maj 22, 2009 kl. 21:42

Barca tar detta. Minns genrepet inför semifinalen i CL. Urladdningen mot Real.

Hockeybet maj 23, 2009 kl. 09:03

1.95 på Betsafe

Fralleman maj 23, 2009 kl. 09:55

Tror faktiskt jag ska prova en 50-lapp på motsatsen.

The K-man maj 23, 2009 kl. 14:33

Frågan är vad barca ställer upp med för lag ikväll. Lär luftas rejält i truppen mot Osasuna som behöver poäng i botten. Avstår spel.

Tror ganska mycket på Villarreal igen, Spelade dem mot Real Madrid senast och de bör ha bra chans ikväll igen. Valencia har ett par tveksamma startande, Silva och Villa bl.a. Oddset 2.25 testas.

Rennes mot omotiverat Lorient i franska ligan spelas också. Odds 1.63.

Toffe maj 23, 2009 kl. 16:27

Expekt har höjt oddset till 2,05 på detta spel

Anonymous maj 23, 2009 kl. 16:43

haha, 40kr? lol lönt;)

Eklund maj 23, 2009 kl. 16:59

@Toffe: Min kassa är nu 202,50; med ett spel levande (10 kr, Barca). Dra dock inte för stora växlar av detta. Jag har utnyttjat NBs välkomsterbjudande för de lägre divisionerna, vilket har gjort att jag kunatt satsa lite extra. En bra kassauppbyggnad, minst sagt!

Tyvärr hann jag inte sätta mig vid datorn i förmiddags. Idag fick sig kassan sin skjuts av GUSK (2,60), som var ett riktigt guldspel. Hade tipsat dig om det om jag hunnit, men hade ett möte under tidiga eftermiddagen!

@Anonym: Hört talas om “money management”?

Eklund maj 23, 2009 kl. 21:34

Tyvärr skiter sig Barca. Var ändå ett bra odds!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.