Barcelona räddade kvällen

Barcelona slog Bilbao med hela 4-1 och kvällens sista spel gav utdelning. Det kändes extra skönt eftersom kvällens två övriga spel dessvärre sprack. Besiktas slog Fenerbache i den turkiska cupfinalen och Manchester United lyckades bara slå Wigan med ett måls marginal. Ligatiteln är dock nu i praktiken säkrad för Sir Alex och hans Man United.

Vi kämpar vidare och är snart tillbaka med nya spel.

…och här kommer förresten en hälsning från vår krönikör Suat Fener:

”Onsdagsspelet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Mötet mellan Fenerbahce och Besiktas slutade med vinst för Besiktas på bekostnad av andremålvakten Volkan Babacan och Aragones. Kan inte riktigt förstå varför Aragones spelar med andre målvakten i en cupfinal men det var upp till han och andremålvakten gjorde två dundertabbar som blev matchavgörande för Besiktas del. Troligtvis hade Fenerbahce vunnit om de spelat med sin riktiga startelva och det kommer fler speltips från mig som innebär att ni kommer vinna. Ha en bra dag!”

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Ett svar till ”Barcelona räddade kvällen”

  1. Profilbild för Ed
    Ed

    Angående ursäkten så kan jag personligen säga så här, sympatiserar man med ett lag så ska man inte ge bettingtips om detta lag. Är liksom inget proffsigt att betta på laget man håller på, man lir omdömeslös liksom…