Chelsea slår Blackburn klart

17 maj, 2009

I dag lirar jag ett handikappspel på Chelsea som hemma på Stamford Bridge möter ett Blackburn som är klara för en ny säsong i högsta ligan och alltså inte har något att spela för. Chelsea jagar Liverpool i kampen om andraplatsen i ligan och en direktplats till nästa års Champions League. Hiddinks manskap har varit målglada den senaste tiden och jag tror att man kommer producera minst ett par mål framåt. Man brukar ju säga att motivation slår klass – i den här matchen är det londonlaget som står för båda delar.

***
Nu har vi mästarlagen klara i alla de tre stora ligorna. Manchester United, Zlatans Inter och Barcelona kan nu titulera sig som mästare, och mycket talar för att det blir Wolfsburg som kniper den tyska titeln. Mer om detta senare.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Chelsea(-1) – Blackburn, 1
Odds: 2,00, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Marcus Willart maj 17, 2009 kl. 10:29

Chelsea är redan kvalificerade till Champions League. Det enda de jagar är silvret i Premier League, om jag förstått rätt 🙂

Toffe maj 17, 2009 kl. 10:44

England har väl bara två direktplatser? Måste inte trean kvala? Jag kan ha fel – bra att ni är på hugget!

Marcus Willart maj 17, 2009 kl. 11:33

Enligt Sportbladet är de tre bästa i Premier League direktkvalificerade till Champions League!

The K-man maj 17, 2009 kl. 14:02

Gårdagen blev ingen höjdare direkt, Hamburg svek rejält! Men det var på förhand svårt att hitta bra drag så insatserna var låga. Villarreals seger var dock skön.

Idag tycker jag Santander bör ha bra chans mot Valladolid som inte har nått att spela för. 1,83 på Ladborkes är taget.

Spelade Gefle till 2,20 på Expekt, sewr att oddset nu är sänkt till 2,15.

Örebro borde kunna slå Gais. 1,80 i odds är ok.

Napoli hann jag spela till 3,00 på Ladbrokes. Nu sänkt till 2,75. Visst, Torino har mer motivation, men har samtidigt pressen på sig. Napoli däremot kan spela avslappnat och är ju dessutom bra hemma.

Hocher maj 18, 2009 kl. 14:18

Prem. League får tre direktkvalificeringar till CL nästa år. Nytt för i år är dock att det inte är någon seedning för fyran som måste kvala. Detta innebär att Arsenal kan få möte Fiorentina redan i kvalet nästa år (Eller Juve om Fiorentina lyckas gå förbi).

Toffe maj 18, 2009 kl. 14:21

Tabellen jag tittade på hade nog glömt att uppdatera strecken ;-).

Tur att vi har kunniga läsare som hjälper till att hålla en hög kvalitet på spelkanalen.com!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →