Dagens speltips blir UEFA-cupen

7 maj, 2009

I dag har jag kontaktat några av er som har anmält intresse av att skriva krönikor här på spelkanalen.com. Förhoppningsvis kommer jag att kunna presentera någon av dem för er här på bloggen inom kort.

Vi har ju uefacupens semifinaler att se fram emot i kväll, men dagens speltips dröjer lite – de kommer att presenteras sen eftermiddag/kväll. Under tiden rekommenderar jag Aftonbladets “dagens bästa spel“.

***
…och så har vi nya turer när det gäller Zlatans eventuella flytt till Spanien – något vi har diskuterat tidigare här på spelkanalen.com.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se | Betsson Casino 100kr gratis

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous maj 7, 2009 kl. 16:26

Vad hände med utlottningen av t-shirten den 1:a maj?

Toffe maj 7, 2009 kl. 16:48

Det är på gång! Vinnaren är dragen och vi kommer att kontakta honom inom kort. Vinnaren kommer även att publiceras här på bloggen.

Ledsen att vi inte lyckats hålla utlovad tidsram ;(

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.