Dortmund fortsätter vinna

22 maj, 2009

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så har jag haft ganska stora problem med min internetlina. Nu verkar det dock fungerar och jag passar på att leverera lite tips inför helgen.

Först ut är formstarka Borussia Dortmund som inför sista omgången har åtta segrar på de nio senaste matcherna. Enda plumpen i protokollet är förlusten mot serieledande Wolfsburg. I morgon kväll är det Martin Dahlins gamla klubb Borussia Mönchengladbach som står för motståndet. Gladbach ligger på den 15:e och sista platsen bland de lag som får spela Bundesligafotboll även nästa säsong och har tre poäng och fyra plusmål ner till närmast jagande Bielefeld. Troligen har man alltså ”råd” att förlora den här matchen, bara inte siffrorna rinner i väg…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Precis som Sandebäck antyder så ser dagens utbud en aning tråkigt ut. Jag ska ta en närmare titt och se om vi kan leverera något fredagsspel (under förutsättning att min internetleverantör inte ställer till det igen…).

Alltså:
Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund, 2
Odds: 1,90, insats: 40 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous maj 22, 2009 kl. 21:44

Är inte så insatt i tyska ligan, men det låter som ett bra spel. Jag testar.

The K-man maj 23, 2009 kl. 14:26

En dubbel mad Bayern Munchen och Wolfsburg blir mitt spel. 1.66 resp 1.40. bayern har kommit igång på slutet och Wolfsburg tror jag tar Bremen ganska lätt. Bremen vill nog bara att säsongen ska ta slut och har en cupfinal(förlust) i benen.

@toffe – Dortmund ska ha en hygglig chans, men avstår spel då gladbach gärna vill ha en poäng för att va på den säkra sidan.

Toffe maj 23, 2009 kl. 15:54

Fortfarande 0-0, en kvart in i andra halvlek…

@The K-man: Det ser bra ut för din dubbel…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →