Dortmund fortsätter vinna

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så har jag haft ganska stora problem med min internetlina. Nu verkar det dock fungerar och jag passar på att leverera lite tips inför helgen.

Först ut är formstarka Borussia Dortmund som inför sista omgången har åtta segrar på de nio senaste matcherna. Enda plumpen i protokollet är förlusten mot serieledande Wolfsburg. I morgon kväll är det Martin Dahlins gamla klubb Borussia Mönchengladbach som står för motståndet. Gladbach ligger på den 15:e och sista platsen bland de lag som får spela Bundesligafotboll även nästa säsong och har tre poäng och fyra plusmål ner till närmast jagande Bielefeld. Troligen har man alltså ”råd” att förlora den här matchen, bara inte siffrorna rinner i väg…

Precis som Sandebäck antyder så ser dagens utbud en aning tråkigt ut. Jag ska ta en närmare titt och se om vi kan leverera något fredagsspel (under förutsättning att min internetleverantör inte ställer till det igen…).

Alltså:
Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund, 2
Odds: 1,90, insats: 40 kr @ Expekt.com

3 svar till ”Dortmund fortsätter vinna”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Är inte så insatt i tyska ligan, men det låter som ett bra spel. Jag testar.

 2. Profilbild för The K-man
  The K-man

  En dubbel mad Bayern Munchen och Wolfsburg blir mitt spel. 1.66 resp 1.40. bayern har kommit igång på slutet och Wolfsburg tror jag tar Bremen ganska lätt. Bremen vill nog bara att säsongen ska ta slut och har en cupfinal(förlust) i benen.

  @toffe – Dortmund ska ha en hygglig chans, men avstår spel då gladbach gärna vill ha en poäng för att va på den säkra sidan.

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Fortfarande 0-0, en kvart in i andra halvlek…

  @The K-man: Det ser bra ut för din dubbel…