Dortmund – kvällens "skrällvarning"

12 maj, 2009

Borussia Dortmund har sju raka segrar i tyska Bundesliga och har inte förlorat sen den 7 mars. Laget parkerar för närvarande på en femteplats i tabellen och krigar om den sista europaplatsen. I kväll är det dags för möte med Volkswagenlaget och serieledande Wolfsburg. Bayern München har knappat in på försprånget och nu hänger serieledningen på en mycket skör tråd. Efter storförlusten senast mot Stuttgart(4-1) är det bara målskillnaden som skiljer lagen åt.

Jag tror att Borussia tar det här till finfina oddset 3,80. Att spela emot serieledarna är givetvis alltid lite av en chansning, men jag tror att “skrällchansen” är ganska god.

Alltså:
Wolfsburg-Borussia Dortmund, 2
Odds: 3,80, insats 30 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 10 comments }

Eklund maj 12, 2009 kl. 11:20

3,80 känns ändå väääldigt tveksamt… Wolfsburg är Europas bästa hemmalag (14-1-0, 43-12), och jagar ligatiteln. Men, vem vet; du kanske fick en så’n där go’ känsla, då det sedan visar sig att den stämde! Lycka till (fast jag hoppas Wolf vinner ligan!)!

börje maj 12, 2009 kl. 11:54

Har funderat på den här matchen hela förmiddagen igentligen. Ska man backa Wolfsburg som är serieledare och har 15 segrar och 1 oavgjord på hemmaplan till 2 ggr degen eller ska man lira på Dortmund som har en helt galen form med 7 raka segrar.. X2 till 1.72 ligger närmast till hands för min del..

Toffe maj 12, 2009 kl. 11:57

@Eklund: Det är värt en chansning tycker jag – men givetvis bör man inte satsa hela lönen. Troligtvis vinner Wolfsburg, precis som oddsen antyder, men det finns en chans att de darrar nu när BM nosar dem i hälarna.

Den som lever får se…

Eklund maj 12, 2009 kl. 12:25

X2 till 1,72?!? Det känns verkligen som ett dåligt odds. Det betyder ju att de skall ha 58-59 % chans till poäng, och att Bremens spelbara odds således borde ligga kring 2,40+, vilket jag skulle ta direkt! Finns förresten till 1,74 på NB. Skulle själv vilja ha ett odds omkring 2,00; minst! Dortmund finns där till 4,00 förresten, Toffe!

Toffe maj 12, 2009 kl. 12:39

Jag har faktiskt inget konto hos NB – kanske skulle skaffa det…

Anonymous maj 12, 2009 kl. 19:01

wolfsburg gnetar till ett oavgjort

The K-man maj 12, 2009 kl. 19:30

Lyon (-1,5) till 2 ggr pengarna(bet365) är spelvärt idag, annars svårt idag. Tänkbart att dubbla med Celtic (1,30 i odds)…

Toffe maj 12, 2009 kl. 19:44

Wolfsburg leder 1-0 och vi närmar oss halvtid. Det ser tungt ut, men det var ju en “rövare”. Det är en hel halvlek kvar, så hoppet lever, men tyvärr talar inte mycket för en vändning på bortaplan trots god form hos Dortmund…

wille maj 12, 2009 kl. 20:19

Herta berlin va det bästa spelet idag!
Ok ditt spel var en rövare men ett wolfsburg hemma som jagar guldet va en jävla rövare 😀

Toffe maj 12, 2009 kl. 21:25

Både Bayern München och Wolfsburg vann med 3-0. Läget oförändrat i tabelltoppen alltså…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.