Dortmund – kvällens "skrällvarning"

Borussia Dortmund har sju raka segrar i tyska Bundesliga och har inte förlorat sen den 7 mars. Laget parkerar för närvarande på en femteplats i tabellen och krigar om den sista europaplatsen. I kväll är det dags för möte med Volkswagenlaget och serieledande Wolfsburg. Bayern München har knappat in på försprånget och nu hänger serieledningen på en mycket skör tråd. Efter storförlusten senast mot Stuttgart(4-1) är det bara målskillnaden som skiljer lagen åt.

Jag tror att Borussia tar det här till finfina oddset 3,80. Att spela emot serieledarna är givetvis alltid lite av en chansning, men jag tror att ”skrällchansen” är ganska god.

Alltså:
Wolfsburg-Borussia Dortmund, 2
Odds: 3,80, insats 30 kr @ Expekt.com

10 svar till ”Dortmund – kvällens "skrällvarning"”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  3,80 känns ändå väääldigt tveksamt… Wolfsburg är Europas bästa hemmalag (14-1-0, 43-12), och jagar ligatiteln. Men, vem vet; du kanske fick en så’n där go’ känsla, då det sedan visar sig att den stämde! Lycka till (fast jag hoppas Wolf vinner ligan!)!

 2. Profilbild för börje
  börje

  Har funderat på den här matchen hela förmiddagen igentligen. Ska man backa Wolfsburg som är serieledare och har 15 segrar och 1 oavgjord på hemmaplan till 2 ggr degen eller ska man lira på Dortmund som har en helt galen form med 7 raka segrar.. X2 till 1.72 ligger närmast till hands för min del..

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Eklund: Det är värt en chansning tycker jag – men givetvis bör man inte satsa hela lönen. Troligtvis vinner Wolfsburg, precis som oddsen antyder, men det finns en chans att de darrar nu när BM nosar dem i hälarna.

  Den som lever får se…

 4. Profilbild för Eklund
  Eklund

  X2 till 1,72?!? Det känns verkligen som ett dåligt odds. Det betyder ju att de skall ha 58-59 % chans till poäng, och att Bremens spelbara odds således borde ligga kring 2,40+, vilket jag skulle ta direkt! Finns förresten till 1,74 på NB. Skulle själv vilja ha ett odds omkring 2,00; minst! Dortmund finns där till 4,00 förresten, Toffe!

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Jag har faktiskt inget konto hos NB – kanske skulle skaffa det…

 6. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  wolfsburg gnetar till ett oavgjort

 7. Profilbild för The K-man
  The K-man

  Lyon (-1,5) till 2 ggr pengarna(bet365) är spelvärt idag, annars svårt idag. Tänkbart att dubbla med Celtic (1,30 i odds)…

 8. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Wolfsburg leder 1-0 och vi närmar oss halvtid. Det ser tungt ut, men det var ju en ”rövare”. Det är en hel halvlek kvar, så hoppet lever, men tyvärr talar inte mycket för en vändning på bortaplan trots god form hos Dortmund…

 9. Profilbild för wille
  wille

  Herta berlin va det bästa spelet idag!
  Ok ditt spel var en rövare men ett wolfsburg hemma som jagar guldet va en jävla rövare 😀

 10. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Både Bayern München och Wolfsburg vann med 3-0. Läget oförändrat i tabelltoppen alltså…