Dynamo Kiev – dagens säkra

Dynamo Kiev blev utslagna ur UEFA-cupen av landsmännen i Shakhtar Donetsk, och samma sak i den inhemska cupen. Räkna med att man i Kiev är nöjda med att ha snuvat sina huvudkonkurrenter på den ukrainska ligatiteln, vilket redan är klart med tre omgångar kvar att spela. I dag är det match mot FC Karpaty på bortaplan och det kommer att bli en komfortabel vinst. Hemmalaget har sju raka matcher utan vinst och Kiev har endast förlorat fyra matcher på hela säsongen.

***
Nu hävdar italienska experter att Zlatan blir kvar i Inter även nästa säsong. Det har vi trott hela tiden.

Alltså:
FC Karpaty-Dynamo Kiev, 2
Odds: 1,65, insats: 50 kr @ Expekt.com

2 svar till ”Dynamo Kiev – dagens säkra”

 1. Profilbild för The K-man
  The K-man

  Ta inte illa upp men du väljer alltså att spela ett lag som inte har något att spela för till 1,65 på bortaplan? Karpaty verkar ju dessutom inte vara jättedåliga, förlorar inte så ofta hemma. Nä, jag avstår.

  Väldigt svårt att hitta några spelvärda odds idag. La Coruna ger 1,92 mot Getafe på Ladbrokes, helt ok. Villarreal 2,20 mot Madrid som har många spelare borta kan väl vara värt en liten insats också. Hertha Berlin och Bayern spelar för guldet, ger 1,72 respektive 1,50. Spurs mot ett City utan Robinho ger 1,85. Bolton slår spiken i kistan för Hull? Ger 2,20.
  Annars finns det ju ett antal storfavoriter som givetvis har bra chans, Roma, Bordeaux, Hamburg och Rangers. Alla till 1,25.

  Men som sagt, svårt idag. Blir nog inga större insatser för min del iaf….

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @ the K-man: Jag tror på Dynamo Kiev. De har visserligen inte mycket att spela för, men är nog revanschsugna efter uttåget ur uefa-cupen.

  Jag kommer snart att presentera ytterligare ett spel om en stund, en tysk dubbel. Kolla in om en stund.