En dubbel från Bundesliga

Dagens andra spel blir en dubbel hämtad från tyska Bundesliga. Bayern München har guldvittring och kommer slå Hoffenheim. Hoffenheim har visserligen två raka 2-0-vinster, men nu är chansen på europaplatserna borta vilket gör att motivationen tryter något.

Borussia Dortmund hade sju raka segrar inför mötet med serieledande Wolfsburg i förra omgången och möter i dag Bielefeld på hemmaplan. Jag tror på klar seger även här och är ganska nöjd med denna dubbel till lite drygt ”dubbla degen”

Kolla även in Anders Limpars tips i dagens sportblad.

Alltså:
Hoffenheim-Bayern München, 2
Dortmund-Bielefeld, 1
Odds: 2,10, insats: 50 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

4 svar till ”En dubbel från Bundesliga”

 1. Profilbild för OddsarN
  OddsarN

  I dag kommer OddsarN med en FÄRSK dubbel handplockat på högsta nivå.

  Jag lirar Stoke City i dag då dem helt enkelt vill avrunda säsongen på ett fint sett framför sin enormt fantastiska publik som sjunger högt och bäst i hela England. Motståndarna Wigan var nära att klara kryss mot Man United senast men förlorade tillslut, Wigan har inget att spela för och har därför ingen motivering för att vinna.

  Andra matchen är från Allsvenskan där Elfsborg ska ta sig an Halmstad som faktiskt imponerat på mig. Halmstad som var väldigt nära att åka ur förra årets upplaga av Allsvenskan har gjort det riktigt bra hittills i år, de visar ett disciplinerat försvar spel som kan sätta Elfsborgs skickliga passning spel i gungor. Jag vågar idag satsa X på denna match då jag tror att Halmstad faktiskt kan störa Sveriges spelskickligaste lag.

  På tal om spelskickligt lag kan man vända sig till DALKURD FF som sätter skräck på hela den Svenska Fotbollen, Så som Kurderna spelar fotboll har aldrig skådats, One Touch kombinerat med snabbhet och teknik samt ett disciplinerat försvar spel kan bara sluta på ett sätt, vinst för det laget som prioriterar det spelet såklart. Idag står Råsunda för motståndet, Råsunda som spelar hemma på Skytteholms konstgräs gynnar Kurderna, det är där dem kan utöva sin spelidé.

  Alltså:

  Stoke City-Wigan 1
  Elfsborg – Halmstad X
  Råsunda IS – Dalkurd FF 2

 2. Profilbild för The K-man
  The K-man

  Vågar inte lira Dortmund som fick sig en törn senast. Visserligen mot hemmasuveränerna Wolfsburg, men kanske fick de sig en tankeställare?
  Bayern tror jag dock också ganska mycket på, verkar ha kommit igång igen efer en svacka.

  Lycka till idag!

 3. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Toffe: Lite tips och tankar!

  Tycker att 1,75 (NB) på Karlslund, mot Skellefteå, kan vara värt en slant. Båda är nykomlingar, men Karlslund har hittills plockat fler poäng, och kunde tagit ännu fler. Framåt har man tre vassa anfallare (Fransson, Olsson, Stellan Carlsson (f.d. ÖSK)), och i övrigt är man en välskött, och utvecklande, förening, likt stadskonkurrenten BK Forward. Man har ett relativt gediget spelarmaterial för att vara en så pass ”liten” nykomling, och bortalaget borde inte ha en chans. Oddset är minst en tiondel för högt. Borde kanske ligga ett par tiondelar lägre, till och med.

  Tycker dessutom att Gröndal borde ha hyfsad chans borta mot Carlstad United (3,00 – 3,70 på oavgjort – 1,68 X2 – 2,27 DnB). De är avsevärt bättre än CU.

  X till 3,70 mellan Degerfors-Brage?

  Vidare fastnar jag för Bolton (2,17 NB; finns/fanns säkert högre). Relativt starka hemma, och Hull mals ner.

  Kan inte heller bortse från 2,15 för Stoke; men avstår där (X på stryket).

  I övrigt finns IFK till 1,85 på NB (=bra!).

  Karlslund-Skellefteå 1
  Bolton-Hull 1
  Carlstad-Gröndal 2, X2, DnB 2

  Dessa är nog mina främsta tips i dagsläget, men även krysset mellan Degen och Brage lockar. Tror de tar ut varandra. Väldigt tunga lag, speciellt Brage. Ettan på IFK är ett bra odds.

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Dortmund tog en riktig storseger, men tyvärr nådde Bayern München bara oavgjort. Oväntat, måste jag säga.