En dubbel från Bundesliga

16 maj, 2009

Dagens andra spel blir en dubbel hämtad från tyska Bundesliga. Bayern München har guldvittring och kommer slå Hoffenheim. Hoffenheim har visserligen två raka 2-0-vinster, men nu är chansen på europaplatserna borta vilket gör att motivationen tryter något.

Borussia Dortmund hade sju raka segrar inför mötet med serieledande Wolfsburg i förra omgången och möter i dag Bielefeld på hemmaplan. Jag tror på klar seger även här och är ganska nöjd med denna dubbel till lite drygt “dubbla degen”

Kolla även in Anders Limpars tips i dagens sportblad.

Alltså:
Hoffenheim-Bayern München, 2
Dortmund-Bielefeld, 1
Odds: 2,10, insats: 50 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

OddsarN maj 16, 2009 kl. 11:55

I dag kommer OddsarN med en FÄRSK dubbel handplockat på högsta nivå.

Jag lirar Stoke City i dag då dem helt enkelt vill avrunda säsongen på ett fint sett framför sin enormt fantastiska publik som sjunger högt och bäst i hela England. Motståndarna Wigan var nära att klara kryss mot Man United senast men förlorade tillslut, Wigan har inget att spela för och har därför ingen motivering för att vinna.

Andra matchen är från Allsvenskan där Elfsborg ska ta sig an Halmstad som faktiskt imponerat på mig. Halmstad som var väldigt nära att åka ur förra årets upplaga av Allsvenskan har gjort det riktigt bra hittills i år, de visar ett disciplinerat försvar spel som kan sätta Elfsborgs skickliga passning spel i gungor. Jag vågar idag satsa X på denna match då jag tror att Halmstad faktiskt kan störa Sveriges spelskickligaste lag.

På tal om spelskickligt lag kan man vända sig till DALKURD FF som sätter skräck på hela den Svenska Fotbollen, Så som Kurderna spelar fotboll har aldrig skådats, One Touch kombinerat med snabbhet och teknik samt ett disciplinerat försvar spel kan bara sluta på ett sätt, vinst för det laget som prioriterar det spelet såklart. Idag står Råsunda för motståndet, Råsunda som spelar hemma på Skytteholms konstgräs gynnar Kurderna, det är där dem kan utöva sin spelidé.

Alltså:

Stoke City-Wigan 1
Elfsborg – Halmstad X
Råsunda IS – Dalkurd FF 2

The K-man maj 16, 2009 kl. 12:15

Vågar inte lira Dortmund som fick sig en törn senast. Visserligen mot hemmasuveränerna Wolfsburg, men kanske fick de sig en tankeställare?
Bayern tror jag dock också ganska mycket på, verkar ha kommit igång igen efer en svacka.

Lycka till idag!

Eklund maj 16, 2009 kl. 12:16

Toffe: Lite tips och tankar!

Tycker att 1,75 (NB) på Karlslund, mot Skellefteå, kan vara värt en slant. Båda är nykomlingar, men Karlslund har hittills plockat fler poäng, och kunde tagit ännu fler. Framåt har man tre vassa anfallare (Fransson, Olsson, Stellan Carlsson (f.d. ÖSK)), och i övrigt är man en välskött, och utvecklande, förening, likt stadskonkurrenten BK Forward. Man har ett relativt gediget spelarmaterial för att vara en så pass “liten” nykomling, och bortalaget borde inte ha en chans. Oddset är minst en tiondel för högt. Borde kanske ligga ett par tiondelar lägre, till och med.

Tycker dessutom att Gröndal borde ha hyfsad chans borta mot Carlstad United (3,00 – 3,70 på oavgjort – 1,68 X2 – 2,27 DnB). De är avsevärt bättre än CU.

X till 3,70 mellan Degerfors-Brage?

Vidare fastnar jag för Bolton (2,17 NB; finns/fanns säkert högre). Relativt starka hemma, och Hull mals ner.

Kan inte heller bortse från 2,15 för Stoke; men avstår där (X på stryket).

I övrigt finns IFK till 1,85 på NB (=bra!).

Karlslund-Skellefteå 1
Bolton-Hull 1
Carlstad-Gröndal 2, X2, DnB 2

Dessa är nog mina främsta tips i dagsläget, men även krysset mellan Degen och Brage lockar. Tror de tar ut varandra. Väldigt tunga lag, speciellt Brage. Ettan på IFK är ett bra odds.

Toffe maj 16, 2009 kl. 17:53

Dortmund tog en riktig storseger, men tyvärr nådde Bayern München bara oavgjort. Oväntat, måste jag säga.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.