En italiensk söndagsdubbel

3 maj, 2009

I dag tänker jag lira en italiensk dubbel där jag litar på formstarka Milan, med Pippo tillbaka i gammalt gott slag. 11 mål framåt har det blivit på de senaste fyra matcherna för Milan. Jag tror också att Fiorentina kommer att manövrera ut Torino utan några större problem, stärkta av storvinsten senast mot Roma.

Gamle VM-hjälten från 94, Kennet Andersson, rekommenderar spel på Milan i dagens sportblad.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
Så är transferryktena kring Zlatan i full gång igen. Efter succematchen i går så placeras han i Real Madrid inför nästa säsong. Prislappen uppges ligga på omkring 700 miljoner

Dagens nyheter listar tidigare matcher mellan Barca och Chelsea inför returmötet på Stamford Bridge i veckan. Stämningen trissas upp – snart är det dags för rivalerna att drabba samman och göra upp om finalplatsen i Champions League. Jag tänker inte missa matchen och jag förutsätter att ingen annan heller vill göra det. Barcas uppvisning i El Classico skruvar upp förväntningarna måste jag säga…

Alltså:
Catania-Milan, 2
Fiorentina-Torino, 1
Odds: 2,33, insats: 40 kr.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Marcus Willart maj 3, 2009 kl. 16:39

Så ja! Nu börjar vinsterna falla in igen. Ryggade dagens spel 🙂

Toffe maj 3, 2009 kl. 19:46

@Marcus Willart: Grattis! Helgerna brukar gå väldigt bra här på spelkanalen.com. Problemet är leta fram de riktigt bra spelen i veckorna då utbudet ofta är betydligt sämre.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →