Ett lir på turkiska cupfinalen

12 maj, 2009

Spelkanalens krönikör Suat Fener är väldigt insatt i turkisk fotboll och bjuder idag på ett speltips som gäller den turkiska cupfinalen. Vi kommer även att rygga det här spelet i spelfonden.

Besiktas och Fenerbahce möts i morgon onsdag i den turkiska cupfinalen. Dessa två klubbar är rivaler med varandra och mötet dem emellan är näst största derbyt i Turkiet efter Fenerbahce – Galatasaray. Som de flesta vet värvade Fenerbahce den meriterade ”Farfar” Aragones som just hade vunnit EM med sitt Spanien. Förväntningarna var höga på honom och spelarna men säsongen gick inte som det var tänkt. Fenerbahce gjorde ett av sina sämsta säsonger på 40 år och ligger nu på en 5:e plats medan Besiktas gjort en nästintill perfekt säsong och leder turkiska ligan. Däremot har Fenerbahce vunnit mot Besiktas i de senaste åtta möten mellan lagen. Senast vann de förra veckan med 2-1 på Besiktas hemmaplan men det som talar emot Fenerbahce är att de inte vunnit Turkiska cupen sedan 1983 – alltså 26 år sedan. Fenerbahce har ett par nyckelspelare skadade fast får backklippan Lugano tillbaks till finalen och Besiktas får sin anfallare Nobre tillbaks som tidigare har spelat i Fenerbahce. Det kommer troligtvis bli en bra final men det jag hoppas mest på är att slippa se bråk på planen.

Jag tror Fenerbahce tar segern idag eftersom de vill verkligen vinna Turkiska cupen efter 26 års längtan och de har ett övertag på Besiktas genom att de vunnit de senaste åtta matcherna mellan lagen. Det blir få måls skillnad.

Alltså:
Fenerbahce-Besiktas, 1
Odds: 2,35, insats: 30 kr @Expekt.com

***
Gillar du spelkanalen.com? Bli ett fan på facebook!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous maj 12, 2009 kl. 16:37

Jag såg några av Fenerbahces matcher förra året i CL, då blev jag riktigt imponerad. Så jag tror också att Fenerbahce vinner och satsar en slant!

Ugly Betty maj 12, 2009 kl. 19:33

Kul att se att spelkanalen vidgar sina vyer. Turkiska ligan håller bra klass och vi som gillar ett gott slagsmål då och då följer naturligtvis denna liga lite extra 🙂

Ed maj 12, 2009 kl. 22:24

Besiktas tycker jag är ett Cuplag, man har av någon anledning tur i Cupen. Att man dessutom förlorade mot Fener i senaste omgången hemma gör nog att laget är otrolgit revanschsuget. Dessutom var det en match där BJK´s indivduella misstag gjorde att fener vann matchen.

Någon tidigare skrev att fenersspel förra året gör att han satsar på Fener, det är helt fel tänk. Då förra årets fener inte är detsamma som årets.

Jag personligen skulle inte sätta några stora pengar på matchen, då den är oviss. BJK tror jag dock har lite fördel i form av Holosko och Bobo, två hypervassa anfallare som är i form.

Att Guiza är i form gör att X är spelbart också.

Som ni märker är det hur svår match att betta som helst 😉

Anonymous maj 13, 2009 kl. 01:35

Mina vänner vill ni ha lättförtjänta pengar så bör ni nog satsa en peng på Besikas. Senast mot fener hade lagen stor press på sig, hemma mot ärkerivalen och vinst där hade inneburit serieledning.

Tyvärr så klarade de inte pressen.

Medan fener hade inget och förlora och allt att vinna, då är det nog lättare o lira boll.

Men nu är det ombytta roller Besiktas har inte lika stor press på sig för att de har ligan kvar medan fener bara tänker på cupen därmed har fener favoritskapet…För 2 år sen slog Besiktas fener i den turkiska cupen. Varför inte repris från förra året…

CarsiSverige MoMo

Ed maj 14, 2009 kl. 15:57

Detta var så väntat, utklassningssiffror av Besiktas och en slant i fickan.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.