The final countdown – nedräkningen har startat….

26 maj, 2009

I morgon är det, som alla fotbollsälskare vet, final i väldens mest prestigefyllda fotbollsturnering för klubblag. Hela världens blickar vänds mot Rom och Olympiastadion. Klockan kvart i nio tågar två lag in på arenan, men det är inte vilka lag som helst. Manchester United har förutom FA-cupen vunnit allt som går att vinna den här säsongen. Barcelona har vunnit ligan och den inhemska cupen Copa del Rey. Det är ur alla aspekter ett mästarmöte, precis som det ska vara i Champions League – nu ska mästarnas mästare koras.

Matchen känns väldigt oviss på förhand, även om de flesta jag har talat med håller United som knappa favoriter. Inte ens de annars så samstämmiga spelbolagen är överens om vem som egentligen är favorit att vinna matchen. Flera bolag har satt samma odds på ettan och tvåan vilket ytterligare visar svårigheten i att sia om matchens utgång.

Vad tror ni kära läsare? Vem drar det längsta strået och kan efter i morgon titulera sig Europas bästa klubblag? Låt oss diskutera allt som har med CL-finalen att göra. Var hittar man bästa oddset? Vad blir matchavgörande? Vilka är nyckelspelarna? Vilka är ”matcherna i matchen”? Och framför allt – hur slutar matchen 1, 2 eller kanske x… Kommentera!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 11 comments }

Anonymous maj 26, 2009 kl. 01:24

Barca vinner. Klart dessutom. Det enda som skulle kunna rädda Man Utd är ett tidigt ledningsmål o sen köttmur a la chelsea.

Anonymous maj 26, 2009 kl. 07:36

Barca kommer ha bollen och spela det vanliga handbollsspelet, alltså runt kanterna och in i banan och ut på kanterna igen på så sätt skapar Barca ytor genom att gunga i hop MAn U försvar men det kommer inte att funka i morgon utan Sir Alex kommer göra en grym taktik som ingen har skådat och det kommer starffa a.la barcelona.

Anonymous maj 26, 2009 kl. 08:09

United vinner efter straffläggning. Etoó missar sin straff. Jag säger 1-1 vid full tid. Målskyttar Messi och Anderson.

Hockeybet maj 26, 2009 kl. 08:42

Frågan är om inte Barcas defensiv är lite för klen. Offensiven är ju übervärldsklass men nu saknas en del viktiga spelare(alves bla). Nyckeln ligger i att Barca gasar på framåt, men Utd är bra defensivt och Ferguson har säkert ett ess i rockärmen. Det här kan Utd vinna!

Finns en liten analys på nattens NHL hos mig om ni vill läsa!

The K-man maj 26, 2009 kl. 14:02

Tror det kommer bli en tillknäppt och chansfattig match trots de offensiva kvaliteterna i båda lagen. Inget av lagen kommer att vilja blotta sig bakåt allt för mycket i en sån här oerhört viktig och prestigefylld match. Ett underspel (2,5) till 1,77 på Expekt blir nog mitt enda spel på den här matchen.

Mimo maj 26, 2009 kl. 14:13

Extremt svår match att sia om då två av Europas kanske världens bästa lag möts imorn i CL.

Själv är jag Barca fan och då fattar ni vad jag önskar för reslutat.

Men jag tycker att Man U har fördel då Barca har stora avbräck i förvaret och det lite ovisst med de två grymma offensiva spelarna nämligen Herny och vampiren Iniesta, Eto har varit lite urform så honom kan Barca inte hoppas på göra mål.

Odds förslag:
Eftersom båda lagen kommer att spela försktigt (tror jag) så båda kan vara nöjda med oavgjort efter 90 min så ett spel på oavgjort med mål till oddset 4.5 på bet365 känns ok.

Toffe maj 26, 2009 kl. 21:27

Tack för alla intressanta synpunkter och spelidéer. I morgon får vi veta…

doggie maj 27, 2009 kl. 03:40

Alla vet att de 4 stora engelska lagen slår barcelona, men tyvärr vill omvärlden att barcelona ska vinna. Barcelona vinner imorgon,inte för att de är bättre än manchester u, utan domaren kommer döma till barcelonas fördel, som vanlig.Engelska lagen är för starka, tyvärr vill inte uefa se de vinna champions league varje år,det är helt enkelt förkrossande för de sämre ligorna.Imorgon kommer det fuskas rejält och matchen är redan avgjord på förhand. Plötsligt kommer de små dvärgarna att lyfta upp bucklan, inte för att de förtjänar det,utan för att uefa vill det.Sedan läser man på torsdag morgon i tidningen att barcelona är världens bästa klubblag, helt ostoppbara bla bla bla. Vilken bullshit egentligen att man får fuska till sig titlar.De fuskade till sig en finalplats,och nu kommer de fuska till sig bucklan i champions league.

Mimo maj 27, 2009 kl. 10:24

doggie:
Man är vinnare om man presterar bra och har självförtroende.

Sedan tycker jag att England fan och folk från Premierleague börjar bete sig som Italien då man skyllde allt på konspirationer när Italien och italienska lag förlorade matcher.

Lägg ner snacket om fusk för det är bara bad losers som beter sig så.

doggie maj 28, 2009 kl. 00:20

välförtjänst seger, fantastiskt, äntligen vann de rättvist utan domarens hjälp. Mimo du hade rätt och jag är glad för det.

Mimo maj 28, 2009 kl. 12:47

Japp det var ett blekt United mot ett hungrig Barca.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.