Finallagen blir Manchester United och…

6 maj, 2009

Barcelona! Det är bortamatch i London för Pep Guardiola och hans manskap mot tuffast möjliga motstånd. På spel står en plats i Champions-Leaguefinalen på olympiastadion i Rom den 27 maj. Med El Clasicó färskt i minnet vore det snudd på kriminellt att inte spela på Barca – tvärtom känns 2,55 som bra betalt för den raka tvåan. Sandebäck och Limpar är dock av en annan åsikt i dagens Sportblad

Chelsea är ett klasslag, som förmodligen är ett strå vassare än Real Madrid just nu. Däremot kommer inte Barcelona att gå av planen mållösa en gång till – och det räcker till seger. Jag höjer insatsen en smula jämfört med gårdagens semifinal och hoppas på det sjätte vinstgivande spelet i rad.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Den 27 maj är det alltså dags för finalen i Rom. Manchester United mot Barcelona. Smaka på den…

Alltså:
Chelsea-Barcelona, 2
Odds: 2,55, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous maj 6, 2009 kl. 18:22

Tror på X

Toffe maj 6, 2009 kl. 19:56

Herregud, vilken start ;(

Toffe maj 7, 2009 kl. 06:03

@Anonym: Snyggt tippat – hoppas du satsade en slant.

Jag fick ju rätt angående finallagen, men spelet sprack ju tyvärr.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →