Fletcher – straff eller inte?

6 maj, 2009

Fletcher missar CL-finalen efter en frilägesutvisning som enligt mig var helt felaktig. Repriserna (som förvisso inte domaren hade tillgång till) visade tydligt att Fletcher träffade bollen. Vad tycker ni? Gjorde domaren rätt eller fel?

Läs mer i DN och i Wennmans krönika i sportbladet.

Edit: Det har bildats en grupp på facebook “Justice for Darren Fletcher“. Joina den ni som vill se Fletcher på olympiastation i finalen. Ha dock inte för stora förhoppnigar på att ert engagemang ger något resultat 😉

Edit 2: Kolla klippet nedan. Här ser man hur tydligt som helst att brytningen är perfekt. Han går på bollen och träffar den. Ingen straff och ingen utvisning alltså.

Edit 3: Nytt hopp för Fletcher…

Follow Spelkanalen.com Spela Gratis – Gamblingonline.se

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 12 comments }

Anonymous maj 6, 2009 kl. 09:22

Aldrig att det är rött kort. Inte straff heller.

/MUFC

Anonymous maj 6, 2009 kl. 09:26

Rött kort var helt felaktigt.
Straff visst, han kom bakifrån och råkar träffa Arsenal spelaren över hälen när han försöker sparka undan bollen.

Men jag tror domaren försökte väga upp alla felaktiga frisparkar han gav United under hela matchen.

Domarens insatts förstörde väldigt mycket av matchen

/Man Utd supporter

Toffe maj 6, 2009 kl. 09:30

Kan bara instämma. Tråkigt när sådant händer. Det borde gå att häva avstängningar i efterhand när det finns så bra reprisbilder.

Marcus Willart maj 6, 2009 kl. 10:07

Ja jag tycker också det röda kortet var lite hårt… Synd som fan om Fletcher 🙁 Tycker han gör ett bra jobb på Uniteds mittfält!

Tomas maj 6, 2009 kl. 10:25

Lite OT men det var en jävla snygg straff i Krysset!

Anonymous maj 6, 2009 kl. 11:25

Om det är straff så är det ju också rött kort eftersom det är målchansutvisning!

Anonymous maj 6, 2009 kl. 18:21

Jag är domare och jag kan säga att det var en helt solklar straff och utvisning med tanke på att fabregas var helt fri.

Man kan tycka att det är hårt dömt och så vidare, men en domares jobb är inte att tycka synd om en spelare utan att följa regelboken och det är alltså en solkar målchansutvisning.

Sen kan man ju tycka att det är dumt av Fletcher att fälla fabregas när matchen redan är avgjord, men det är som sagt inte domarens fel.

Toffe maj 6, 2009 kl. 18:54

Jag vidhåller att brytningen är klockren. Fletcher tar undan bollen först.

Sen håller jag med om att det är en onödig chansning när matchen redan är avgjord.

Toffe maj 6, 2009 kl. 19:06

Kolla in klippet jag la upp nu här ovan. Där ser man väldigt tydligt att brytningen är OK.

Michele maj 7, 2009 kl. 01:48

jag skämdes över att va italienare i tisdags kväll. han blåste ju sönder matchen. det var absolut ingen straff och rött kort. man tycker ju att att en sån här erfaren domare ska kunna visa lite känsla, men neej. hur fan kan han ta upp det röda! när jag hörde att Rosetti skulle dömma så förstod jag att han skulle blåsa sönder matchen. jävla sopa!

Pontus Karlsson maj 7, 2009 kl. 23:33

Jag skulle säga att det är en helt klar straff han plockar spelaren före bollen. I det läget som uppstår är det då även helt klart rött kort då det är målchansutvisning.

Toffe maj 7, 2009 kl. 23:35

@Pontus: Jag håller inte med dig. Men jag antar att det har framgått av den tidigare diskussionen 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.