Helsingborg vann idag – men vad ska man lira i morgon?

En snabb titt morgondagens utbud förvarnar om en ganska tråkig speldag. Jag ska göra ett försök att hitta något spelvärt, men det ser som sagt väldigt trist ut. Om någon har några bra idéer för fredagen så tipsa gärna i kommentarerna.

Helsingborg vann väldigt, väldigt enkelt mot Gunnilse och dagens enda spel gav utdelning. Den ursprungliga hundralappen är nu värd 645 kr och till en ny toppnotering fattas det en dryg femtiolapp. Kan vi spräcka 700-kronorsgränsen redan i helgen?
Vi vill oxå passa på att uttrycka vårt stöd till Klas Ingesson. En fighter som han har alla förutsättningar att besegra cancern. En ofta utskälld och vansinnigt underskattad spelare som var en väldigt betydande orsak till de makalösa framgångarna i USA, sommaren 1994.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

8 svar till ”Helsingborg vann idag – men vad ska man lira i morgon?”

 1. Profilbild för Robin
  Robin

  Kopierar in den här också, nästan enda jag funnit av intresse:

  15.05 20:00 Lech Poznań – Lechia Gdańsk 1.27 4.75 10.50

  Lech Poznan har 13 6 6 1 19:8 på hemmaplan och går vid seger upp i temporär serieledning beroende på hur andra topplagen spelar i omgången.
  Lechia Gdansk har 13 1 2 10 7:25 på bortaplan, man har alltså gjort 7! mål på 13 bortamatcher och är tillsammans med nästjumbon seriens sämst bortalag.

  Eftersom Lech Poznan har 19-8 i målskillnad på hemmaplan kanske man inte öser in och vinner med 5-0(därav hoppa hcp) men tycker absolut att en rak 1:a till 1.27 kan vara spelvärd i en trippel eller dylikt. Tycker även spelet \”Båda lagen gör mål\” och där spela \”Nej\” till 1.70, har man gjort 7mål borta på 13 bortamatcher så vetefan om man lyckas göra hål på Lech Poznan som bara släppt in 8mål på 13 hemmamatcher i år.

  Har även Caroline Wozniacki v Vera Dushevina och där att Wozniacki vinner med 2-0 i set till 1.50. De tidigare matcherna damerna emellan som spelades förra året slutade 6:0 6:1 och 6:0 6:2.

  Finns förstås Mets och Monte i League2 också som bör sitta.

  Hoppas du finner något av intresse, några frågor eller dylikt så läser jag eventuella svar här eller så finns jag i din grupp på Facebook.

 2. Profilbild för Hocher
  Hocher

  Ikväll hittar jag inte något av värde. Jag studerade en sak i Tippeligan. 18 av 64 matcher har slutat 1-1, dvs 28%. Detta bör ge ett odds på 3,55. BET365 har 7ggr pengarna på samtliga matcher + pengarna tillbaka vid 0-0, dvs det dubbla förväntade oddset.. Jag vet att man inte enbart kan kolla på historik när man kollar odds, men 64 matcher är en bra grund. Kul att följa upp hur som helst

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Robin: Tack för tipsen. Kul att våra läsare lyckas leverera när vi själva har svårt att hitta spelvärda objekt!

  @Hocher: Det finns de som hävdar att man kan basera sina spel nästan uteslutande på statistik. Själv tror jag som du att kombinationen av statistik och analys är det bästa. Intressant idé dock. Kanske värt att test i experimentsyfe 😉

 4. Profilbild för Hocher
  Hocher

  Jupp, jag är en statistiknörd. Håller på och utvärderar statistik på över/underspel i Allsvenskan, Superettan och Tippeligan som baseras på tidigare matcher. Jag har tagit fram ett excelblad som ger mig lägsta odds, och om jag hittar högre odds så spelar jag. Tror väl inte att jag kommer att vinna i längden, men det är kul iaf. Efter 19 spel har jag 1,8 i medelodds, och en träffprocent på 73,7. Den som lever får se..

 5. Profilbild för Robin
  Robin

  @ Toffe: Ingen orsak, alltid kul att försöka hitta godbitar vid skralt utbud. Spelade tillslut 1-0 til Lech Poznan till 7x och fick även till montpellier och X i Metz-matchen som jag skrev inne på rekatochklart. Glory är temporärt, imorgon är det nya tag!

  @ Hocher: Intressant! Kan man följa dina statsbaserade spel någonstans?

 6. Profilbild för Jefferson
  Jefferson

  @Robin: Du satte krysset i Metz match? Varför skrev du då i föregående kommentar att spel på Metz bör sitta?

 7. Profilbild för Robin
  Robin

  Jefferson: Metz var bara en snabbkoll, som du ser skrevs inlägget 03.16 och hade helt glömt bort att kolla in här på morgonen men jag skriver kontinuerligt inne på rekatochklart.se och där såg mitt mess ut såhär:

  ”Robin – 2009-05-15 06:45:21
  engan har väl begått självmord efter att Boston förlorade gissar jag på 🙂

  Enda spelvärda i League2 idag är Montpellier hemmaseger och att Metz kryssar, både Metz och deras motstånd är kryssexperter på hemma resp bortaplan och Metz har alltid svårt att stänga matcherna, luktar X lång väg idag. Lens har viss chans, de är klart bättre men känns långt ifrån säker.

  Rekade Lech Poznan i polska ligan ett par sidor bak här på planket likom att jag tror på Wozniacki, hon vinner med 2-0 i set till 1.50. De har möts två gånger och Woz har vunit med 6:0 6:1 och 6:0 6:2 vid mötena förra året.

  Om det blir hängning eller hyllning av dessa rek återstår att se ikväll!”

  Var inte här inne o skrev efter det då jag var afk för att rasta flickvän i storstaden och kolla på div4 fotboll hela dagen igår.

 8. Profilbild för Hocher
  Hocher

  Robin:
  Tyvärr har jag ingen blogg eller motsvarande. Om jag får din mailadress kan jag skicka excelfilerna till dig så kan du se om det är något för dig. Du kan i så fall skicka till hoijer(a)gmail.com så återkommer jag.

  Angående 1-1 i Tippeligan så slutade 3 av helgens 8 matcher 1-1, och en slutade 0-0 vilket gav pengarna tillbaka.