Helsingborg vann idag – men vad ska man lira i morgon?

14 maj, 2009

En snabb titt morgondagens utbud förvarnar om en ganska tråkig speldag. Jag ska göra ett försök att hitta något spelvärt, men det ser som sagt väldigt trist ut. Om någon har några bra idéer för fredagen så tipsa gärna i kommentarerna.

Helsingborg vann väldigt, väldigt enkelt mot Gunnilse och dagens enda spel gav utdelning. Den ursprungliga hundralappen är nu värd 645 kr och till en ny toppnotering fattas det en dryg femtiolapp. Kan vi spräcka 700-kronorsgränsen redan i helgen?
Vi vill oxå passa på att uttrycka vårt stöd till Klas Ingesson. En fighter som han har alla förutsättningar att besegra cancern. En ofta utskälld och vansinnigt underskattad spelare som var en väldigt betydande orsak till de makalösa framgångarna i USA, sommaren 1994.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Robin maj 15, 2009 kl. 02:16

Kopierar in den här också, nästan enda jag funnit av intresse:

15.05 20:00 Lech Poznań – Lechia Gdańsk 1.27 4.75 10.50

Lech Poznan har 13 6 6 1 19:8 på hemmaplan och går vid seger upp i temporär serieledning beroende på hur andra topplagen spelar i omgången.
Lechia Gdansk har 13 1 2 10 7:25 på bortaplan, man har alltså gjort 7! mål på 13 bortamatcher och är tillsammans med nästjumbon seriens sämst bortalag.

Eftersom Lech Poznan har 19-8 i målskillnad på hemmaplan kanske man inte öser in och vinner med 5-0(därav hoppa hcp) men tycker absolut att en rak 1:a till 1.27 kan vara spelvärd i en trippel eller dylikt. Tycker även spelet \”Båda lagen gör mål\” och där spela \”Nej\” till 1.70, har man gjort 7mål borta på 13 bortamatcher så vetefan om man lyckas göra hål på Lech Poznan som bara släppt in 8mål på 13 hemmamatcher i år.

Har även Caroline Wozniacki v Vera Dushevina och där att Wozniacki vinner med 2-0 i set till 1.50. De tidigare matcherna damerna emellan som spelades förra året slutade 6:0 6:1 och 6:0 6:2.

Finns förstås Mets och Monte i League2 också som bör sitta.

Hoppas du finner något av intresse, några frågor eller dylikt så läser jag eventuella svar här eller så finns jag i din grupp på Facebook.

Hocher maj 15, 2009 kl. 08:07

Ikväll hittar jag inte något av värde. Jag studerade en sak i Tippeligan. 18 av 64 matcher har slutat 1-1, dvs 28%. Detta bör ge ett odds på 3,55. BET365 har 7ggr pengarna på samtliga matcher + pengarna tillbaka vid 0-0, dvs det dubbla förväntade oddset.. Jag vet att man inte enbart kan kolla på historik när man kollar odds, men 64 matcher är en bra grund. Kul att följa upp hur som helst

Toffe maj 15, 2009 kl. 11:56

@Robin: Tack för tipsen. Kul att våra läsare lyckas leverera när vi själva har svårt att hitta spelvärda objekt!

@Hocher: Det finns de som hävdar att man kan basera sina spel nästan uteslutande på statistik. Själv tror jag som du att kombinationen av statistik och analys är det bästa. Intressant idé dock. Kanske värt att test i experimentsyfe 😉

Hocher maj 15, 2009 kl. 13:58

Jupp, jag är en statistiknörd. Håller på och utvärderar statistik på över/underspel i Allsvenskan, Superettan och Tippeligan som baseras på tidigare matcher. Jag har tagit fram ett excelblad som ger mig lägsta odds, och om jag hittar högre odds så spelar jag. Tror väl inte att jag kommer att vinna i längden, men det är kul iaf. Efter 19 spel har jag 1,8 i medelodds, och en träffprocent på 73,7. Den som lever får se..

Robin maj 16, 2009 kl. 00:56

@ Toffe: Ingen orsak, alltid kul att försöka hitta godbitar vid skralt utbud. Spelade tillslut 1-0 til Lech Poznan till 7x och fick även till montpellier och X i Metz-matchen som jag skrev inne på rekatochklart. Glory är temporärt, imorgon är det nya tag!

@ Hocher: Intressant! Kan man följa dina statsbaserade spel någonstans?

Jefferson maj 16, 2009 kl. 09:09

@Robin: Du satte krysset i Metz match? Varför skrev du då i föregående kommentar att spel på Metz bör sitta?

Robin maj 16, 2009 kl. 11:59

Jefferson: Metz var bara en snabbkoll, som du ser skrevs inlägget 03.16 och hade helt glömt bort att kolla in här på morgonen men jag skriver kontinuerligt inne på rekatochklart.se och där såg mitt mess ut såhär:

“Robin – 2009-05-15 06:45:21
engan har väl begått självmord efter att Boston förlorade gissar jag på 🙂

Enda spelvärda i League2 idag är Montpellier hemmaseger och att Metz kryssar, både Metz och deras motstånd är kryssexperter på hemma resp bortaplan och Metz har alltid svårt att stänga matcherna, luktar X lång väg idag. Lens har viss chans, de är klart bättre men känns långt ifrån säker.

Rekade Lech Poznan i polska ligan ett par sidor bak här på planket likom att jag tror på Wozniacki, hon vinner med 2-0 i set till 1.50. De har möts två gånger och Woz har vunit med 6:0 6:1 och 6:0 6:2 vid mötena förra året.

Om det blir hängning eller hyllning av dessa rek återstår att se ikväll!”

Var inte här inne o skrev efter det då jag var afk för att rasta flickvän i storstaden och kolla på div4 fotboll hela dagen igår.

Hocher maj 18, 2009 kl. 08:02

Robin:
Tyvärr har jag ingen blogg eller motsvarande. Om jag får din mailadress kan jag skicka excelfilerna till dig så kan du se om det är något för dig. Du kan i så fall skicka till hoijer(a)gmail.com så återkommer jag.

Angående 1-1 i Tippeligan så slutade 3 av helgens 8 matcher 1-1, och en slutade 0-0 vilket gav pengarna tillbaka.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.