Jag avslutar helgen med ett spanskt spel

3 maj, 2009

Min italienska dubbel satt fint och helgens tredje fullträff är därmed ett faktum. Milan tog en klar 2-0-seger mot Catania efter mål av hete Pippo Inzaghi och Kaká. Milan har nu fyra poäng ner till tredjeplacerade Juventus som oväntat tappade poäng mot nästjumbon Lecce. Även Fiorentina vann, dock “bara” med 1-0, och stärkte därmed sin fjärdeplacering i serie A. Genoa har dock chansen att knappa in på försprånget i kvällsmatchen mot Sampdoria.

Jag tänker faktiskt avsluta helgen med ytterligare ett spel. Jag tror att Atletico Madrid vinner mot Real Betis och tänker testa tvåan till relativt låg insats. Forlan avgör för Atletico. Precis som vanligt när det gäller la Liga så sänds matchen på TV4 sport. Matchstart 21.00.

***
Skönt också att Tre Kronor säkrade avancemanget i hockey VM. Att få stryk mot Schweiz hade varit riktigt surt…

Alltså:
Real Betis-Atletico Madrid, 2
Odds: 2,45, insats: 20 kr.
Smultronställen.se

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe maj 3, 2009 kl. 20:48

Atletico leder med 1-0 efter första halvlek. Målskytt Diego Forlan 😉

Toffe maj 3, 2009 kl. 21:45

2-0 i matchminut 89. Målskytt återigen Forlan!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.