Klass slår motivation

24 maj, 2009

Speltrenden är negativ för tillfället. Det började med Helsingborg som tappade en klar ledning i skånederbyt mot Trelleborg. Sen var det Shakhtar som inte lyckades slå Bremen under ordinarie matchtid. Sedan var det Dortmund som bara fick oavgjort mot Mönchengladbach och slutligen så var det Barcelona som föll mot Osasuna. Fyra raka bommar innebär också att nästa vinst kommer närmare och närmare (!).

Här kommer två sena spel på kvällens slutomgång i Premier League. Chelsea har inget annat än ligan att koncentrera sig på och har fortfarande en teoretisk chans att gå om Liverpool och knipa andraplatsen. Sunderland står inte emot och jag lirar tvåan till medelinsats.

Sen kommer jag även att testa United mot Hull. Kanske borde jag ha lärt mig av Barcelona-minan från igår, men tror att även ett B-betonat Manchester United slår tillbaka ett Hull som har kniven på strupen.

Alltså:
Sunderland-Chelsea, 2
Odds: 1,75, insats: 30 kr

Hull-Manchester United, 2
Odds: 2,60, insats: 30 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com |Dagens bästa spel |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Fralleman maj 24, 2009 kl. 18:08

Höjde dom oddset rejält under dagen eller? Jag fick bara 2.3…

Toffe maj 24, 2009 kl. 18:18

Vet faktiskt inte. Jag har varit borta hela dagen och la spelet typ tio minuter innan matchstart.

Eklund maj 24, 2009 kl. 19:44

I ett svagt ögonblick (trött…) häromdan la jag en fyrling samt sexling på fem kr vardera.

Top four i fyrlingen.

Top five plus Ciddy i sexlingen.

Nuvarande konto: 459,85 kr (fr. 100)

Tänkte spela Manure som singel, men skippade. Lite synd med tanke på oddset, men jag ville ta en vilodag (la de andra spelen tidigare).

Ciao!

Toffe maj 24, 2009 kl. 20:29

@Eklund: Snyggt spelat, även om fyrlingar och sexlingar(!) ofta är mer tur än skicklighet 😉

Själv satte jag en dubbel på United och Chelsea till fina 4,90. Dock utanför spelfonden (tyvärr…)

Anonymous maj 24, 2009 kl. 21:49

Varför publicera ett inlägg EFTER spelstopp? Mygel för att förbättra din statistik?

Ett tips, ska du syssla med verksamhet inom denna branschen, publicera INNAN spelstopp, eller inte alls!

Toffe maj 24, 2009 kl. 22:00

Spelet är publicerat innan spelstopp. Jag kan dock köpa att framförhållningen var lite dålig, men ”mygel”, det sysslar vi inte med här.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.