Kom igen Barca!

6 maj, 2009

Mardrömstart. 1-0 till Chelsea efter 1o minuter på ett volleyskott ribba in efter att bollen studsat på en barcaförsvarare. Slängde in ett livespel på Barca @ bet365 till dryga fem gånger pengarna, dock utanför spelfonden. Mer som en kul grej. Vi ska inte glömma att Barca låg under med 1-0 mot Real för några dagar sedan och vände till storseger.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous maj 6, 2009 kl. 20:44

Chelsea spela med 9 backar och en anfallare idag med så det blir nog väldigt svårt. Henry behövs verkligen det syns när stolpskottet eto’o tar hans plats.

Anonymous maj 6, 2009 kl. 21:33

Haha, men lite skillnad att spela mot Real Madrid med kanske ett av de sämsta försvaren av alla topplag i Europa och att vända mot Chelsea..

Toffe maj 7, 2009 kl. 05:58

@anonym 1: Ja, det tidiga Chelseamålet förstörde tyvärr underhållningsvärdet i den här matchen. Sen har nog Eto’o gjort lite för många mål den här säsongen för att benämningen ”stolpskott” ska vara riktigt rättvis 😉

@anonym 2: Självklart är det skillnad. Men det var ju som jag skrev mest en kul grej.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.