Liverpool är en säker vinnare

9 maj, 2009

Om lite drygt 20 minuter börjar matchen mellan Liverpool och West Ham, en match som Pool kommer att vinna klart. Jag kör ett maxspel där jag dunkar in tio procent av potten utan att blinka. Sedan tidigare har vi spelet på Real Madrid levande inför kvällen.

Domarnas insats har ju diskuterats flitigt efter semifinalerna i Champions League, inte minst här på spelkanalen.com. Inom kort kommer Ervin Alic, projektledare för filmen “Domarjävlar” att gästa spelkanalen och ge sin syn på domarens roll. Intressant läsning utlovas.

Alltså:
West Ham-Liverpool, 2
Odds: 1,50, insats: 65 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Eklund maj 9, 2009 kl. 17:27

Finns till 1,53 hos Bet365, Boyle Sports och Ladbrokes.

Toffe maj 9, 2009 kl. 17:56

1-0 till Liverpool efter två minuter – Steven Gerrard!

@Eklund – tack för infon!

Toffe maj 9, 2009 kl. 18:14

2-0! Gerrard igen.

wille maj 9, 2009 kl. 19:02

va ju inte så svårt att peta in degen i den här matchen. behövs ju inte ens analyseras, bara å kolla på liverpools statistik 😀

Toffe maj 9, 2009 kl. 20:07

@wille: Enkla vinster är de bästa vinsterna 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.