Londonderby

I dag bjuder vår krönikör Suat Fener på ett tips i Londonderbyt mellan Arsenal och Chelsea.

Arsenal – Chelsea matcherna är alltid härliga att se på. Båda lagen åkte ut ur Champions League i semifinal mot Manchester United respektive Barcelona. Som vi vet var Arsenal aldrig nära att nå finalen i Rom men däremot hade Chelsea otur som jag skrivit i min tidigare krönika. Idag står jag på Chelseas sida eftersom de är nog revanschsugna efter uttåget ur Champions League i sista minuterna. När jag tittar på de senaste 18 matcherna på Arsenals hemmaplan Highbury och Emirates Stadium har Arsenal vunnit 10 gånger 6 oavgjorda och 2 förluster. Det lutar sig åt Arsenal men idag blir det inte så. Arsenal har drabbats av många skador den här säsongen och ännu är det många som är skadade. Däremot i Chelsea finns det inga skador och det glädjer man sig åt. Arsenal har en fjärdeplats och de kan varken komma femma eller trea. Så Arsenal får nog kvala till Champions League som de gjort de senaste åren. Chelsea ligger trea och har en säker Champions League plats men de vill nog nå andra plats för att visa att de är Englands åtminstone näst största klubb efter Manchester United. Så skadedrabbade Arsenal har inte mycket att spela för medans Chelsea är i behov av seger för att gå om Liverpool.

I dagsläget ser det ut som om Chelsea är snäppet vassare än unga Arsenal och jag tror faktiskt att Chelsea vinner Londonderbyt med 2 måls skillnad.

Arsenal – Chelsea, 2
Odds: 2,80 @bet365
Av: Suat Fener


Vad tror ni kära läsare? Har Chelsea hämtat sig efter ”missödet” mot Barca? Derbyn är alltid ovissa. Kommentera!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

4 svar till ”Londonderby”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Grymt av dig Suat! Forsätt så, så vinner vi också pengar!

  Mvh// Jonte

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Riktigt bra jobbat, en blivande superkrönikör har vi här!

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Imponerande att du fick in denna match, fortätt på samma sätt så tjänar vi lite pengar.

 4. Profilbild för Quickshop Masoud
  Quickshop Masoud

  Denne Suat har jag sett flera gånger i en Tobaks kiosk i Husby. Han tippar åt sina kompisar och som han gör det, med finess och otrolig analysförmåga har han varit en inbringande inkomst källa för ungdomar i Husby. Ärligt talat Kristoffer hur hittade du denna guldklimp ?