Maskinen från Manchester vinner lätt

13 maj, 2009

Manchester United behöver fyra poäng till i Premier League för att säkra titeln. Efter dagens match kommer de bara att behöva ett. Jag kan inte på något sätt se att Wigan skulle kunna rubba maskinen från Manchester och jag är också tämligen säker på att segermarginalen inte stannar vid ett mål. Handikappspelet till två gånger insatsen känns klockrent och jag slår till med veckans andra maxspel (tio procent av fondens värde).

Jag överväger också att spela på Barcelona i den spanska cupfinalen i kväll (trots att Sandebäck avråder…). Jag återkommer om detta senare.

Alltså:
Wigan-Manchester United(-1), 2
Odds 2,00, insats: 63 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous maj 13, 2009 kl. 10:32

Ursäkta en nybörjarfråga men är -1.5 detsamma som -1 här?

Hur gick det igår i turkiska cupen?

MVH

Toffe maj 13, 2009 kl. 10:39

@anonym: Turkiska cupfinalen spelas i kväll.

Skilladen är ju att när du spelar -1,5 kan det ju inte bli kryss utan 1 och 2 är ju de enda spelbara alternativen.

The K-man maj 13, 2009 kl. 18:17

Fick 2,40 (bet365) på Barca (-1,5). Tror en del på Hamburg 1,50 och Schalke 2,55 oxå….

Toffe maj 13, 2009 kl. 22:57

@The K-man: Grattis till vinsten. Barca är grymma och det ska bli vansinnigt intressant att se giganternas kamp i Rom om ett tag. Kan Man United rubba Barcelona?

Hamburg satt fint oxå, men Schalke föll ju tyvärr…

The K-man maj 14, 2009 kl. 13:55

Satt inte så mkt på Schalke. Hamburg, Rennes och Barca va huvudspelet. Blev en fin vintst. Gratulerar själv förresten 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.