Real Madrid till 2,85 – taget!

Fredagsutbudet ser väldigt blekt ut och jag väljer att redan nu presentera ett spel inför lördagen. Möjligen kan det dyka upp ett fredagsspel framåt kvällen, men hoppas inte för mycket…

Real Madrid ska försöka komma på fötter igen efter storförlusten i El Clasico mot Barcelona och i morgon kväll väntar Valencia på bortaplan. Visserligen är ligan körd för Real, men jag tror ändå att vi kan förvänta oss en stark insats. Nu vill man visa fansen och resten av världen att Real Madrid är ett bra fotbollslag. De senaste tre matcherna har Madrid snittat tre mål per match och tagit klara segrar, med undantag av barcamatchen. Valencia är visserligen ett bra lag, och oddsmässiga favoriter i den här matchen, men de kommer inte i närheten av Barcelonas kapacitet. I förra omgången föll man dessutom med hela 3-0 mot Espanyol.

Jag tror Real Madrid vinner det här, även om det inte blir någon storseger. 2,85 på Spaniens näst bästa lag är definitivt värt ett spel.

***

Alltså:
Valencia-Real Madrid, 2
Odds: 2,85, insats: 30 kr @ Expekt.com

Edit: Mycket riktigt, som ”anonym” på pekade i kommentarerna, så finns samma spel till oddset 3,00 hos bet365.

Edit 2: Expekt har nu höjt oddset till 3,15. Ofta är det bra att vara tidigt ute med sina spel, men uppenbarligen inte alltid 🙁

12 svar till ”Real Madrid till 2,85 – taget!”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Finns till 3.0 i odds på bet365

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Bra. Jag slänger upp länken till bet365, så kan ni som vill rygga använda den istället.

 3. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Spelar kanske ingen roll nu, men finns till 2,90 på SS.

  Toffe: Hur mycket jobbar du med bloggen nu? Du har ju haft en riktigt kometkarriär, kan ju jag konstatera, som följt dig sen starten. Vilken utveckling!

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @ Eklund: Pinsamt dålig research av mig. Jag brukar använda expekt som ”oddslista” och sedan jämföra de spel jag hittar med andra bolag. Uppenbarligen har jag missat det den här gången.

  Kometkarriär är väl att ta i en smula, men det har gått bra – och det är kul!

  Du var ju en av de första som började följa bloggen. Jag minns att du själv körde ett ”hundrakronorsprojekt”. Hur har det gått?

  Har du förresten sett att jag söker gästkrönikörer? Det kanske vore något för dig…

  Vi är nu åtta anställda som jobbar heltid med spelkanalen.com och vi håller just nu på med en bolagisering. Den senaste tiden har vi träffat riskkapitalister från hela Europa och några är intresserade av betydande investeringar i bland annat en helt ny teknisk plattform. Inom kort kommer vi att vara ”Maltabaserade”, och kunna erbjuda våra kunder attraktiva spel genom ett helägt dotterbolag. En för Sverige unik affärsmodell gör att vi kommer att kunna erbjuda odds som är en bra bit högre än vad ni spelare är vana vid idag. Vi håller också på att knyta till oss några av Sveriges främsta fotbollsexperter. Jag kan inte nämna några namn i dagsläget, men vi snackar landslagsmeriter.

  Skämt å sido, Eklund – det blir en stund om dagen och lite mer på helgerna 😉

 5. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Är inte det en kometkarriär så vetefan vad som är det! Hur grym utveckling som helst! Riktigt fränt! Att på ett halvår gå från en helt vanlig spelblogg, till ett företag med stor potential, det är riktigt häftigt. Du måste leva i ett rus…

  Gästkrönikör? Jo, jag har funderat i de banorna. Jag skriver faktiskt redan en del då jag är skribent/redaktör för VSK Fotbolls hemsida.

  Hundrakronorsprojektet? Jo, jag var ju nybörjare precis som dig, och det gick väl därefter… Förlorade dock inte hela hundringen, men insåg att jag inte hade tid i dåläget, att fortsätta. Håller dock på att smida planer för att starta upp igen, och kanske blir det en blogg! Jag har tippat ett tag, utan att satsa, och det har gått minst sagt bra! Ruggigt mycket bättre än jag någonsin kunnat förvänta mig! Dock är enda sättet att se hur bra man är, att börja på riktigt!

  Ha det!

 6. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Bara för att undanröja alla eventuella missförstånd: Ett stycke i min förra kommentar var på skoj. Gissa själv vilket…

  @Eklund: Hör av dig angående gästkrönika. info@spelkanalen.com är adressen.

 7. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Jag är uppenbarligen blind (”skämt åsido”) som en ”jag vet inte vad”! Och dum är jag också, som trodde på dig helt utan kritisk granskning! 🙂

  Tyckte väl det lät lite magstarkt. Man jag går på nästan vad som helst! Är alldeles för godtrogen… Hehe! 🙂

  Hur fan kom du på hela den lögnen, förresten? Jobbat på den länge?

  Nå, hur framgångsrik skulle du säga att bloggen är?

  Fy satan vilket fån jag är…

 8. Profilbild för Toffe
  Toffe

  😉

 9. Profilbild för Eklund
  Eklund

  VSK finns till 1,80 (SS och Bet365); rekommenderas! VSK är ett mycket starkt hemmalag, och i senaste matchen borta mot seriefavoriterna Gröndal uppvisade man ett mycket fint spel, och var i övervikt gällande chanser och spelövertag. Man börjar nog få ihop laget nu, och försvarsspelet ser riktigt bra ut, till skillnad från i fjol. Visst har Carlstad vunnit två (ett kryss) med målskillnaden 4-0, men de har ett par skickliga försvarare borta (skada resp utvisning/avstängning). Dessutom bör de inte vara mer än ett mittenlag, och har hitintills mött endast lag i paritet med, eller sämre än, de själva. VSKs tyngd, tillsammans med spetskvaliteter, avgör. Trodde på ett odds på 1,60-1,70 som högst, med tanke på det ständiga överskattandet av mitt GrönVita lag.

  Dessutom finns Dalkurd till 1,45; inte ofta du kommer att få det oddset på dessa! De lär dansa sig igenom norra Svealandstvåan! Möjligen kan Skiljebo (Västerås) utmana, men jag är tveksam. Dalkurd har bland annat vassa anfallarna Halilovic (f.d. ÖSK) och Sundström (f.d. DIF) tillsammans med mycket talangfulle Brwa Nouri, och dessutom bröderna Abic, och en fransman.

  En fin dubbel (2,61)? Undrar förresten om du finner så mycket högre än på SS?

 10. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Blev förbannad när jag åkte iväg till mitt ombud. Gick inte att spela varken singel eller dubbel på mina förslag. Gissar att det är för att SS inte har tillräcklig lokal kännedom, likt en del spelare. Får bli Bet365 istället (och NB).

 11. Profilbild för Jeppe
  Jeppe

  Även unibet har 3,00 i odds på den här matchen!

 12. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Oddsdiskussionen visade sig vara irrelevant – Valencia leder med 2-0 i halvlek. Real vänder inte på det…