Shakhtar och Änglarna – dagens drag

Jag har tidsbrist så här kommer kvällens spel, dessvärre utan motiveringar. Jag ska också nämna att jag inte har hunnit kolla oddsen hos andra bolag utan spelade på Expekt.com utan att jämföra. Hittar ni högre hos något annat bolag – lämna gärna en kommentar. Jag håller ner insatsen eftersom jag inte hunnit kolla närmare på exempelvis avstängda spelare.

Ikväll är det dags för Sverige att försöka rå på tjeckerna i hockey VM. Jag avstår spel, men önskar Tre Kronor lycka till…

Alltså:
FC Shakhtar Donetsk – FC Dynamo Kyiv, 1
IFK Göteborg – Gefle IF, 1
Odds: 3,15, insats: 20 kr @ Expekt.com

2 svar till ”Shakhtar och Änglarna – dagens drag”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Ja då leder Donetsk med 1-0 efter en riktig rökare.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Den satt som en smäck. Jag måste dock erkänna att det var en del tur inblandat. Researchen var väldigt bristfällig, men ibland ska man lita på känslan 😉

  Hoppas att ni som ryggade detta spel vågade dra till med en något högre insats.