Suat Fener: Dagens bästa spel

Vi har redan levererat två speltips idag och här kommer ytterligare två från vår krönikör Suat Fener.

Senaste speltipset gick inte som planerat och här kommer jag med nya tag och bjuder på två speltips som leder till vinst.

Elfsborg hemma på plastgräset är ett mycket svårt lag att vinna över. Åkte under veckan ut mot Syrianska i Svenska cupen och efter krysset senast mot GAIS på bortaplan är man väldigt sugna på seger. Man vill i och med den här matchen upp på första platsen och parkera där då den platsen för tillfället ägs av Helsingborg. Halmstad har hitills gjort en godkänd insats i Allsvenskan men det räcker inte till för att ta poäng i Borås mot Elfsborg.

Den andra matchen är derbyt mellan Manchester United och Arsenal. I denna match krävs endast 1 poäng för att Man U ska kamma hem ligasegern för andra året i rad men om man har en tränare som heter Sir Alex Ferguson så går man alltid för vinst. Man U har vunnit sina senaste fyra möten varav två är mot Arsenal i Champions League och vann dem med 1-0 på hemmaplan och 3-1 på bortaplan. Arsenal har haft en tung period då man åkte ut mot just Man U i semifinalen i Champions League och förlorade Londonderbyt mot Chelsea med hela 4-1 på hemmaplan. Så här ser jag detta som en solklar 1:a och kan härmed gratulera Man U till ligasegern.

Alltså:
Elfsborg – Halmstad, 1
Odds: 1.65
@ Expekt.com

Manchester United – Arsenal, 1
Odds: 1.57 @ bet365

11 svar till ”Suat Fener: Dagens bästa spel”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Suat Fener, du kan ju fan inget alls! För det första är det inget derby mellan United och Arsenal… United är från Manchester och Arsenal kommer från London… Sen så kan det bli den tredje raka ligatilteln för uniteds del! Varför publicerar du sån skit spelkanalen.com?

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Du har inte noterat att Halmstad vunnit ett flertal matcher i sträck förutom cupmatchen då mot Örebro som jag dock hört man dominerat.. Detta är inte en säker etta

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @anonym: Det är bra att du kommenterar faktafel, men det finns ingen anledning att bli otrevlig. Kvalitet är dock viktig och vi tar till oss av dina synpunkter.

  Suat har skivit flera uppskattade krönikor och alla kan ha ”en dålig dag på jobbet”. Vi får hoppas att speltipsen visar sig korrekta istället 😉

 4. Profilbild för Suat Fener
  Suat Fener

  Anonym, den 16 maj 2009 13:44

  Du har inte noterat att Halmstad vunnit ett flertal matcher i sträck förutom cupmatchen då mot Örebro som jag dock hört man dominerat.. Detta är inte en säker etta

  Svar från Suat Fener: Notera och notera, det finns inget att notera hos Halmstad, Elfsborg tar hem detta utan några som helst problem, Med två målsskillnad vågar jag också lova. Sanna mina ord min vän.

 5. Profilbild för John
  John

  hopaps den går hem!! sj vågar jag iten spela matchen då jag tror på ett möjligt kryss

 6. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Fan, united fixade det inte… 🙁

 7. Profilbild för Suat Fener
  Suat Fener

  United lyckades inte vinna men fick ett mål bortdömt pga. offside. Själv tycker jag att det var tveksamt om det var offside men allfall leder Elfsborg med 2-0 över Halmstad.

 8. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Elfsborg tar en komfortabel seger med 4-0 synd att Manchester inte vann. Bra tippat allafall!

 9. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Jättebra att missa en med odds 1.57, united behövde ju bara X för att vinna ligan.

  Sen var Arsenal revansch–sugna från CL så X2 skulle vara ett bättre spel.

 10. Profilbild för Suat Fener
  Suat Fener

  Skrev även en speltips om Udinese – Milan där jag gav till Udinese som vann med 2-1 men den publicerades inte pga av att det fanns 4 speltips idag.

 11. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Intygas!