Suat Fener: Dagens bästa spel

16 maj, 2009

Vi har redan levererat två speltips idag och här kommer ytterligare två från vår krönikör Suat Fener.

Senaste speltipset gick inte som planerat och här kommer jag med nya tag och bjuder på två speltips som leder till vinst.

Elfsborg hemma på plastgräset är ett mycket svårt lag att vinna över. Åkte under veckan ut mot Syrianska i Svenska cupen och efter krysset senast mot GAIS på bortaplan är man väldigt sugna på seger. Man vill i och med den här matchen upp på första platsen och parkera där då den platsen för tillfället ägs av Helsingborg. Halmstad har hitills gjort en godkänd insats i Allsvenskan men det räcker inte till för att ta poäng i Borås mot Elfsborg.

Den andra matchen är derbyt mellan Manchester United och Arsenal. I denna match krävs endast 1 poäng för att Man U ska kamma hem ligasegern för andra året i rad men om man har en tränare som heter Sir Alex Ferguson så går man alltid för vinst. Man U har vunnit sina senaste fyra möten varav två är mot Arsenal i Champions League och vann dem med 1-0 på hemmaplan och 3-1 på bortaplan. Arsenal har haft en tung period då man åkte ut mot just Man U i semifinalen i Champions League och förlorade Londonderbyt mot Chelsea med hela 4-1 på hemmaplan. Så här ser jag detta som en solklar 1:a och kan härmed gratulera Man U till ligasegern.

Alltså:
Elfsborg – Halmstad, 1
Odds: 1.65
@Expekt.com

Manchester United – Arsenal, 1
Odds: 1.57 @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 11 comments }

Anonymous maj 16, 2009 kl. 12:30

Suat Fener, du kan ju fan inget alls! För det första är det inget derby mellan United och Arsenal… United är från Manchester och Arsenal kommer från London… Sen så kan det bli den tredje raka ligatilteln för uniteds del! Varför publicerar du sån skit spelkanalen.com?

Anonymous maj 16, 2009 kl. 12:44

Du har inte noterat att Halmstad vunnit ett flertal matcher i sträck förutom cupmatchen då mot Örebro som jag dock hört man dominerat.. Detta är inte en säker etta

Toffe maj 16, 2009 kl. 12:45

@anonym: Det är bra att du kommenterar faktafel, men det finns ingen anledning att bli otrevlig. Kvalitet är dock viktig och vi tar till oss av dina synpunkter.

Suat har skivit flera uppskattade krönikor och alla kan ha “en dålig dag på jobbet”. Vi får hoppas att speltipsen visar sig korrekta istället 😉

Suat Fener maj 16, 2009 kl. 13:03

Anonym, den 16 maj 2009 13:44

Du har inte noterat att Halmstad vunnit ett flertal matcher i sträck förutom cupmatchen då mot Örebro som jag dock hört man dominerat.. Detta är inte en säker etta

Svar från Suat Fener: Notera och notera, det finns inget att notera hos Halmstad, Elfsborg tar hem detta utan några som helst problem, Med två målsskillnad vågar jag också lova. Sanna mina ord min vän.

John maj 16, 2009 kl. 13:55

hopaps den går hem!! sj vågar jag iten spela matchen då jag tror på ett möjligt kryss

Anonymous maj 16, 2009 kl. 15:18

Fan, united fixade det inte… 🙁

Suat Fener maj 16, 2009 kl. 15:27

United lyckades inte vinna men fick ett mål bortdömt pga. offside. Själv tycker jag att det var tveksamt om det var offside men allfall leder Elfsborg med 2-0 över Halmstad.

Anonymous maj 16, 2009 kl. 18:05

Elfsborg tar en komfortabel seger med 4-0 synd att Manchester inte vann. Bra tippat allafall!

Anonymous maj 16, 2009 kl. 21:54

Jättebra att missa en med odds 1.57, united behövde ju bara X för att vinna ligan.

Sen var Arsenal revansch–sugna från CL så X2 skulle vara ett bättre spel.

Suat Fener maj 16, 2009 kl. 22:16

Skrev även en speltips om Udinese – Milan där jag gav till Udinese som vann med 2-1 men den publicerades inte pga av att det fanns 4 speltips idag.

Toffe maj 17, 2009 kl. 06:36

Intygas!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.