Suat Fener: Giganternas kamp

17 maj, 2009

Vår krönikör Suat Fener är en produktiv herre och han bjuder även idag på ett speltips. Den här gången har han riktat in sig på den franska ligan.

Som ni märkt tar jag ofta svåra matcher som kan sluta hur som helst. Jag kommer även göra det idag. Igår gav jag två speltips: Elfsborg vann men Man U lyckades inte vinna över Arsenal, men vann ligatiteln för tredje året i rad.

Här kommer jag med en oerhört svår match som kan sluta hur som helst. För Lyon som hade vant sig vid att vinna Franska ligan år efter år har detta år varit en stor besvikelse. Man kan inte behålla ligatiteln efter alla dessa år och nu står det mellan Bordeaux och Marseille. Marseille har en match mindre än Bordeaux spelad och ligger på 71 p medans Bordeaux ligger på 74 p. Så i detta läge är det bara seger som gäller för Eric Gerets och hans manskap för att få lika mycket poäng som Bordeaux. Pressen kommer vara stor på Marseille men jag tror de klarar det och klår Lyon som inte har något att spela för i denna match.

Jag tror att Marseille vinner så att man ligger på lika många poäng som Bordeaux. Om Marseille lyckas vinna denna match som troligtvis blir den svåraste av de tre återstående matcherna tror jag att Marseille kommer att kamma hem guldet.

Av: Suat Fener

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund maj 17, 2009 kl. 17:17

Gröndal leder med 2-0 (se mitt tidigare tips). Halvtimmen kvar, och 3,00 på den tvåan.

Även Karlslund vann, till 1,75.

Själv spelade jag inte, men hoppas nån annan ryggade tipsen.

Kommer förmodligen med fler Div 1 Norra-tips i fortsättningen. Kanske vågar du följa, Toffe?

Fjårtis maj 18, 2009 kl. 14:54

bra tippat.. tur att den andra på spelkanalen sätter sina spel så att ni inte förlorar alla pengar

Anonymous maj 18, 2009 kl. 19:58

för mig var detta spel oförklarigt, jag menar Lyon hade ju fortfarande chans att spela för andraplatsen, varför skulle de inte ha gett fullt i denna match? Mer substans i analyserna om jag ska fortsätta läsa..

Jonte maj 21, 2009 kl. 14:37

Själv gav jag också till Bordeaux då dem hade mer och spela för, en sån match får man bara inte förlora! Men jag tror de var för stor press på spelarna. Så jag tycker att de var bra spel.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.