Suat Fener: Giganternas kamp

Vår krönikör Suat Fener är en produktiv herre och han bjuder även idag på ett speltips. Den här gången har han riktat in sig på den franska ligan.

Som ni märkt tar jag ofta svåra matcher som kan sluta hur som helst. Jag kommer även göra det idag. Igår gav jag två speltips: Elfsborg vann men Man U lyckades inte vinna över Arsenal, men vann ligatiteln för tredje året i rad.

Här kommer jag med en oerhört svår match som kan sluta hur som helst. För Lyon som hade vant sig vid att vinna Franska ligan år efter år har detta år varit en stor besvikelse. Man kan inte behålla ligatiteln efter alla dessa år och nu står det mellan Bordeaux och Marseille. Marseille har en match mindre än Bordeaux spelad och ligger på 71 p medans Bordeaux ligger på 74 p. Så i detta läge är det bara seger som gäller för Eric Gerets och hans manskap för att få lika mycket poäng som Bordeaux. Pressen kommer vara stor på Marseille men jag tror de klarar det och klår Lyon som inte har något att spela för i denna match.

Jag tror att Marseille vinner så att man ligger på lika många poäng som Bordeaux. Om Marseille lyckas vinna denna match som troligtvis blir den svåraste av de tre återstående matcherna tror jag att Marseille kommer att kamma hem guldet.

Av: Suat Fener

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

4 svar till ”Suat Fener: Giganternas kamp”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Gröndal leder med 2-0 (se mitt tidigare tips). Halvtimmen kvar, och 3,00 på den tvåan.

  Även Karlslund vann, till 1,75.

  Själv spelade jag inte, men hoppas nån annan ryggade tipsen.

  Kommer förmodligen med fler Div 1 Norra-tips i fortsättningen. Kanske vågar du följa, Toffe?

 2. Profilbild för Fjårtis
  Fjårtis

  bra tippat.. tur att den andra på spelkanalen sätter sina spel så att ni inte förlorar alla pengar

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  för mig var detta spel oförklarigt, jag menar Lyon hade ju fortfarande chans att spela för andraplatsen, varför skulle de inte ha gett fullt i denna match? Mer substans i analyserna om jag ska fortsätta läsa..

 4. Profilbild för Jonte
  Jonte

  Själv gav jag också till Bordeaux då dem hade mer och spela för, en sån match får man bara inte förlora! Men jag tror de var för stor press på spelarna. Så jag tycker att de var bra spel.