Umeå, Bajen och Zlatan…

Kvällen enda spel satt klockrent efter att Umeå tagit en säker 2-0-vinst mot AIK och vi är åter igen uppe och nosar i trakterna av fondens toppnotering. I morgon kommer vi att presentera två spel vid lunchtid och förhoppningen är att vi en gång för alla ska spräcka 700-kronorsgränsen.

***
Allsvenskans båda krislag ÖIS och Hammarby fortsätter att ha det tungt. Sex poäng på åtta omgångar har de lyckats att skrapa ihop – tillsammans!

***
Ryktena kring Zlatan Ibrahimovic vill aldrig ta slut. Vi har ju tidigare presenterat en teori där vi hävdar att Zlatan kommer att spela i Inter även nästa säsong. Moratti säger att vi har rätt. Vad tror ni?

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

7 svar till ”Umeå, Bajen och Zlatan…”

 1. Profilbild för Patrik Anderses
  Patrik Anderses

  Zlatan får mer än gärna följa rykternas väg och gå till favoritklubben, d.v.s. till Real Madrid. Visst han är med i toppen av skytteligan och funkar mycket bra i Inter, men i den blå-svart randiga tröjan blir det tyvär för Zlatans del aldrig någon champions league final. För att nå den måste han byta klubb vilket jag tror att han är medveten om, Real Madrid vore då inte helt fel. 😉

 2. Profilbild för F
  F

  Tycker personligen inte att real är ett CL-final lag. Tycker inte dom har riktigt vad som krävs än. Om 2-3 år kanske! Men han kan ju alltid flytta till det andra och lite bättre spanska laget?!?

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Zlatan kan gärna gå till Bayer Lerverkusen – I couldn´t care less! Maken till överskattad spelare får man leta efter.

 4. Profilbild för Alex
  Alex

  Överskattad? Han ligger ju bakom i princip alla Inters mål. Och Inter är Italiens bästa lag. Det säger väl en del?

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  En sak kan vi vara ense om iaf – Zlatan engagerar!

 6. Profilbild för Lincoln
  Lincoln

  Jag tror fakiskt inte att Zlatan skulle göra succé i Real. Han borde stanna kvar i Inter i den långsamma Serie A där han får tid på sig att göra som han alltid gör, dra ned på tempot och vara en stor diva.

  Kolla gärna in min nystartade spelblogg förresten!
  http://lincolnbets.blogspot.com/

 7. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Vad skall Real med Zlatan till? Jag gillar Zlatan, jag gillar Real, men det går inte ihop. Då måste BÅDE Ruud och Raul (bäva månde!) försvinna isf.

  Ruud, Raul, Hunter, Pipita Higuain…