Umeå, Bajen och Zlatan…

11 maj, 2009

Kvällen enda spel satt klockrent efter att Umeå tagit en säker 2-0-vinst mot AIK och vi är åter igen uppe och nosar i trakterna av fondens toppnotering. I morgon kommer vi att presentera två spel vid lunchtid och förhoppningen är att vi en gång för alla ska spräcka 700-kronorsgränsen.

***
Allsvenskans båda krislag ÖIS och Hammarby fortsätter att ha det tungt. Sex poäng på åtta omgångar har de lyckats att skrapa ihop – tillsammans!

***
Ryktena kring Zlatan Ibrahimovic vill aldrig ta slut. Vi har ju tidigare presenterat en teori där vi hävdar att Zlatan kommer att spela i Inter även nästa säsong. Moratti säger att vi har rätt. Vad tror ni?

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 7 comments }

Patrik Anderses maj 11, 2009 kl. 23:31

Zlatan får mer än gärna följa rykternas väg och gå till favoritklubben, d.v.s. till Real Madrid. Visst han är med i toppen av skytteligan och funkar mycket bra i Inter, men i den blå-svart randiga tröjan blir det tyvär för Zlatans del aldrig någon champions league final. För att nå den måste han byta klubb vilket jag tror att han är medveten om, Real Madrid vore då inte helt fel. 😉

F maj 12, 2009 kl. 05:45

Tycker personligen inte att real är ett CL-final lag. Tycker inte dom har riktigt vad som krävs än. Om 2-3 år kanske! Men han kan ju alltid flytta till det andra och lite bättre spanska laget?!?

Anonymous maj 12, 2009 kl. 07:21

Zlatan kan gärna gå till Bayer Lerverkusen – I couldn´t care less! Maken till överskattad spelare får man leta efter.

Alex maj 12, 2009 kl. 07:39

Överskattad? Han ligger ju bakom i princip alla Inters mål. Och Inter är Italiens bästa lag. Det säger väl en del?

Toffe maj 12, 2009 kl. 07:42

En sak kan vi vara ense om iaf – Zlatan engagerar!

Lincoln maj 12, 2009 kl. 08:31

Jag tror fakiskt inte att Zlatan skulle göra succé i Real. Han borde stanna kvar i Inter i den långsamma Serie A där han får tid på sig att göra som han alltid gör, dra ned på tempot och vara en stor diva.

Kolla gärna in min nystartade spelblogg förresten!
http://lincolnbets.blogspot.com/

Eklund maj 12, 2009 kl. 11:02

Vad skall Real med Zlatan till? Jag gillar Zlatan, jag gillar Real, men det går inte ihop. Då måste BÅDE Ruud och Raul (bäva månde!) försvinna isf.

Ruud, Raul, Hunter, Pipita Higuain…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.