United drar det längsta strået i kväll

5 maj, 2009

Så ska det då slutligen avgöras vilka lag som gör upp om titeln “Europas bästa klubblag” på Olympiastadion i Rom. Kvällens helbrittiska möte mellan Arsenal och Manchester United följs upp av det kanske ännu hetare mötet i morgon mellan Chelsea och ett Barcelona i riktig målform.

Kvällens match känns oviss, minst sagt, och jag tror inte det finns någon större poäng i att överanalysera. Arsenal har förvisso hemmaplan, men här handlar det om dagsform och laget som är hetast just idag vinner. Spelbolagen håller Arsenal som knappa favoriter i kväll, men vi tänker köra ett litet “smygspel” på United med väldigt låg insats.

Alltså:
Arsenal-Manchester United, 2
Odds: 2,75, insats 20 kr @ bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous maj 5, 2009 kl. 18:46

Glory, glory, man united…

Fredrik maj 5, 2009 kl. 19:23

låter rimligt trots att jag hejar på Arsenal 😛

Toffe maj 5, 2009 kl. 20:04

2-0 till United, efter 10 minuter…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.