Vi testar Shakhtar i kväll

20 maj, 2009

Vi har problem med vår internetuppkoppling, därav den något begränsade strömmen av speltips de senaste dagarna. Vi ber om förståelse för detta och hoppas vara tillbaka på allvar så fort som möjligt.

I dag testar vi ett spel på Shakhtar Donetsk i UEFA-cupfinalen mot Rosenbergs Werder Bremen. En final är alltid en final och i ärlighetens namn är det mycket tillfälligheter som avgör. Neutral plan och många andra faktorer gör finalmatcher svårtippade och av den anledningen håller vi ner insatsen en aning. Shakhtar känns enormt stabila, och är ett av de få lag som har slagit självaste Barcelona den här säsongen (på Camp Nou dessutom…). Vi tror på en jämn tillställning och blir inte förvånade om matchen går till förlängning. Vi spelar trots allt den raka ettan och den främsta motiveringen är – känslan

Sandebäck rankar i dag Shakhtar som “Dagens bästa spel“. Rätt eller fel? Kommentera!

Alltså:
Shakhtar Donetsk-Werder Bremen, 1
Odds: 2,70, insats: 30 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 12 comments }

Anonymous maj 20, 2009 kl. 12:56

Jag tyckte han skrev att helsingborg är dagens bästa spel? 😉

ErikBraaten maj 20, 2009 kl. 13:10

Även jag spelar Shaktar ikväll, jag testar även BP hemma på Grimstad mot Hammarby.

Bremen saknar Diego, Hugo Almeida och Per Mertesacker.. Smaka på de avbräcken Toffe! 😉

ErikBraaten maj 20, 2009 kl. 13:12

Jag har dessutom publicerat bloggens första spelarintervju… Kan vara värt att läsa… Kika in på http://www.erikbraatensspeltips.com

Hocher maj 20, 2009 kl. 13:22

Överspel i UEFA-cupsfinalen. Vågar inte satsa på något lag som vinnare.

Anonymous maj 20, 2009 kl. 17:46

att spela på känsla kan aldrig vara lönsamt i längden…

Suat Fener maj 20, 2009 kl. 20:11

Shakhtar 1 – 0 Werder Bremen

Anonymous maj 20, 2009 kl. 20:25

1-1

Toffe maj 20, 2009 kl. 20:31

@Anonym: Jag citerar “Sjachtar Donetsk är dagens bästa spel hos Svenska Spel! 2,80 mot ett Werder Bremen som saknar sina tre största stjärnor: Diego, Hugo Almeida och Mertesacker är taget direkt.”

@Erik: Då hoppas vi på Shakhtar i kväll!

@Hocher: Två mål redan. Det ser bra ut för ditt överspel…

@Anonym(2): Det beror på vad man baserar sin “känsla” på…

Anonymous maj 20, 2009 kl. 21:18

Dagens bästa spel hos Svenska spel betyder inte dagens bästa spel 😉

Eklund maj 21, 2009 kl. 11:46

Tjänare Toffe! Tänkte bara berätta att jag startar upp igen! Kör nu, precis som i höstas, en hundralapp, som skall förvaltas på bästa sätt. Denna gång har jag tiden som krävs för att lyckas, och hålla i! I höstas las det ju på is p.g.a. tidsbrist.

Två spel lagda än så länge; vågar jag berätta vilka? 😉

Funderade dessutom på blogg, men vi får se!

Eklund maj 21, 2009 kl. 18:35

Hej igen Toffe! Kassan nu uppe i 142,50; med ett spel levande.

Vill ha helgens odds… NU!!!

Toffe maj 22, 2009 kl. 11:45

@Eklund: Kul! Det ska bli väldigt intressant att följa.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.