En kvaldubbel…

10 juni, 2009

Efter idogt letande har jag lyckats skrapa fram ett spel som faktiskt känns ganska hyfsat idag. Jag tror att Norge relativt enkelt avfärdar Makedonien i handbollens EM-kval. Jag tror också att Ryssland och Arsjavin slår Finland i fotbollens VM-kval. Dubbeln ger lite drygt två gånger insatsen och bör ge utdelning.

Svensk seger mot Malta ger ca 1,03 gånger insatsen. Man kan göra som Limpar och ta med matchen i alla tripplar, men annars är det inte mycket lönt om man inte har möjlighet att slänga in en miljon eller liknande. Testa dock Unibets erbjudande om att spela på resultatet – pengarna tillbaka om du förlorar. De 500 första som blir kunder får dessutom en landslagströja!

Alltså:
Norge-Makedonien, 1
Finland-Ryssland, 2
Odds: 2,11, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous juni 10, 2009 kl. 12:21

Plockade Ryssland i en trippel igår, så skönt att se att du spelar dem också.
Sleipner gick under igår "i vanlig ordning". Synd att de inte kunde peta in bollen och vinna bara.

Lycka till med ditt spel
/Kabba

Anonymous juni 10, 2009 kl. 15:57

Menar du Island Makedonien eller?

Anonymous juni 10, 2009 kl. 16:01

Nej han spelar Norge – Makedonien i EM-kvalet i handboll

Toffe juni 10, 2009 kl. 16:54

Korrekt. Den första är handboll (Norge-Makedonien)och den andra är fotboll (Finland-Ryssland).

Anonymous juni 10, 2009 kl. 17:25

Tja! Kenneth här. Jag är en stolt finlandssvensk! Fin-Rys! Jag var och tittade på Fin-Tysk. Om Finland spelar lite som de gjorde då så vinner de mot Ivan, ni har väl inte glömt tysklandmatchen?? En fråga till er där ute. Hur många finländska spelare i landslaget har svenska som modersmål?? en tredjedel av laget juuh…men vi är finlandssvenskar…inte svenskar…ha det gött, ciao!!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.