Fortsatt begränsat utbud

16 juni, 2009

Utbudet är fortsatt väldigt begränsat och vi kommer högst sannolikt att helt avstå från spel idag. Titta in eftermiddag för säkerhets skull, men hoppas inte för mycket. Under tiden kan ni kolla in dagens bästa spel från Aftonbladets experter.

I dag spekuleras det om uppgjorda matcher i superettan, efter att asiatiska ”agenter” har börjat bevaka matcherna. Ärligt talat har jag väldigt svårt att tro att svenska lag skulle vara inblandade i läggmatcher, men jag kan ha fel. Enskilda spelare kan säkert ta mutor och liknande om de själva sitter med exempelvis spelskulder, men det är väldigt svårt för en ensam spelare att påverka utgången av en match, möjligen med undantag av målvakten…

Jag lovar att ta en ordentlig koll på de få spelobjekt som erbjuds idag och se om vi kan leverera något spel som känns tillräckligt bra. Men man kan nog lugnt säga att det är lågsäsong för oss spelare just nu. Längtan till seriestarterna för Europas toppligor har sällan varit så påtaglig som den är just nu…

U21-EM har startat och vi passar på att tipsa om en erbjudande till er som ännu inte har ett konto hos Unibet. De erbjuder ett helt riskfritt spel upp till 150 kr.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning och satsa på valfritt spel på U21-EM. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka! Dessutom får de 500 första som blir nya kunder på Unibet en landslagströja hemskickad!

Klicka här för att utnyttja erbjudandet >>

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund juni 16, 2009 kl. 12:14

Europas toppligor? Pffft! Inte då! 😉

//Heja Sverige, friskt humör…

ErikBraaten juni 16, 2009 kl. 12:51

Toffe, på http://www.erikbraatensspeltips.com tippar vi krysset mellan Italien – Serbien. Analysen finns att ta del utav på sajten!

Hockeybet juni 16, 2009 kl. 15:18

och här spelar vi på Italien!

Toffe juni 16, 2009 kl. 16:01

Pojklags-EM känns fortfarande väldigt ovisst. Jag vill se lite mer vad lagen går för innan jag lirar. Kanske blir det något spel när vi kommer till slutspelet…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.