Garanterad vinst!

3 juni, 2009

Spela på matchen Sverige-Danmark hos Unibet nu på lördag den 6:e juni. Om du satsar på att Sverige vinner, men att de av någon anledning skulle tappa poäng – får du pengarna tillbaka!

Ditt riskfria spel gäller upp till 150 kronor och det bästa är att du inte kan förlora. Vinner Sverige så får du över 2 ggr pengarna just nu. Tappar Sverige poäng mot Danmark så får du din insats (upp till 150 kr) tillbaka in på ditt Unibetkonto!

Dessutom får de 500 första som blir nya kunder på Unibet en landslagströja hemskickad!

Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Anonymous juni 3, 2009 kl. 15:45

Gäller det endast nya kunder? Jag hittar inte erbjudandet när jag är inloggad.

Anonymous juni 3, 2009 kl. 16:42

Precis det verkar så. Tobbe du borde kanske nämna det???

Anonymous juni 3, 2009 kl. 21:13

Måste man göra insättning eller räcker det med att manbara öppnar ett nytt konto för att få landslagströjan hemskickad??

Toffe juni 3, 2009 kl. 21:22

Klicka på länken ovan och sedan när du kommer till Unibet så klickar du på "terms and conditions". Där står vad som gäller. Annars kan du ju dra ett mail till info-se@unibet.com och fråga.

Anonymous juni 3, 2009 kl. 21:34

Väntar på min tröja 🙂

//Ante

Anonymous juni 4, 2009 kl. 14:02

Gäller endast nya kunder (vad menas med ny kund går dock att diskuteras) men har man utnyttjat exempelvis deras "första insättnings bonus" kan men ej nyttja denna. Dessvärre.

/Kabba

Eklund juni 5, 2009 kl. 16:51

Har ni något kul på G inför helgen? Kanske något som alla andra missat?

Min kassa: 453,35 kr
Startkassa: 100,00 kr

Toffe juni 5, 2009 kl. 21:19

Jag lirar portugal i morgon. Spelet är redan lagt och jag presenterar det "officiellt" i morgon. Kan ev. bli ytterligare något.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.