Inga norska cupskrällar, tack

18 juni, 2009

Dagens spel hämtar vi från den norska cupens tredje omgång. Jag lirade en trippel i går (Staebek, Odd Grenland och Rosenborg) till drygt två gånger insatsen på densamma med fint resultat. Tanken var att det spelet skulle publicerats här och ingå i spelfonden, men ibland räcker tyvärr inte tiden till. Jag gör dock en ny satsning i dag och jag fortsätter att spela på favoriterna. Idag har ”storlagen” dessutom hemmaplan vilket naturligtvis gynnar dem.

Vår kunskap om bortalagen är av naturliga skäl begränsad men hemmalagen är klasser bättre och vi tror på tre ettor i kväll. Molde och Start är topplag i Tippeligan och möter båda motstånd från den norska andraligan. Fredrikstad möter Ranheim, ett div. 2-lag som inte räcker till i de här sammanhangen.

Som vanligt rekommenderar vi även ett besök hos aftonbladets ”Dagens bästa spel”.


Alltså:
Fredrikstad – Ranheim, 1
Molde – Kongsvinger, 1
Start – Løv Ham, 1
Odds: 2,27, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Hockeybet juni 18, 2009 kl. 10:09

Jag lirar på U21-EM idag!

Eklund juni 18, 2009 kl. 11:53

Ranheim är intressanta. De storsatsade tidigare, under storägare, men pengarna tog slut, om jag inte missminner mig. Nu har de bland annat gamle GIF-keepern Andreas Lindberg i laget! Spikar han igen?

Eklund juni 18, 2009 kl. 13:24

@Toffe: Jag ställdes just inför ett dilemma. Se mina två senaste inlägg. Lutar åt avslag, p.g.a. tidigare misstag.

Woodface juni 19, 2009 kl. 10:24

Ska det inte vara röda siffror, Start förlorade ju.

Ivan juni 19, 2009 kl. 10:53

2 av lagen gick till förlängning och vann där. Spelet = förlorat!

Eklund juni 19, 2009 kl. 13:58

Jag undrar detsamma! Spelade du inkl. förl. och str. eller?

Toffe juni 19, 2009 kl. 15:26

@ Woodface, Ivan och Eklund: Mycket konstigt. Ska kolla upp detta. Jag har fått ett vinstkvitto från expekt på 113,50 på mailen i alla fall.

Spelet är förlorat – bra att ni är uppmärksamma. Något måste ha blivit fel hos expekt. Lite stressad så här på midsommarafton, men jag ska justera statistiken inom kort.

Toffe juni 23, 2009 kl. 08:06

Nu är statistiken korrigerad.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.