Lågsäsong…

9 juni, 2009

Att hitta bra och intressanta spel är sannerligen inte lätt i dessa dagar. Oddslistorna är för att tala klarspråk, ”fulla av skit”. Jag noterar med viss glädje att även ”experterna” har svårt att hitta bra spel, även om de presenterar en del idéer.

Är det någon som har ett riktigt dräpar-spel att presentera för oss? Kommentera och lämna era tips – och visa att jag har fel i min dissning av spelutbudet.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous juni 9, 2009 kl. 14:06

Håller helt med. Kanske bäst att hålla i pengarna till morgondagens VM-kval. Slovakien – San Marino, hdcp -4 och över 4.5, i förra omgången var enkla pengar. Samma historia med England imorgon kanske?
Idag sneglar jag lite på IK Sleipner i div1. Har sett några matcher hemma på parken och det tenderar att bli lite målsnålt. Å andra sidan blir det ofta många mål i Husqvarnas matcher, plus att Sleipner verkar fått lite mer fart på målskyttet nu när de fått strukturera om lite. Får ta mig en övervägning.

Lycka till om du hittar nåt spel, annars finns det säkert imorgon.

/Kabba

Eklund juni 9, 2009 kl. 14:38

Nä, Toffe! Finns ju massor av godis i de lägre fotbollsdivisionerna!

Dessutom är det ju tennissäsong!

Toffe juni 9, 2009 kl. 14:43

@Eklund: Ge mig något att bita i då 😉

Eklund juni 9, 2009 kl. 14:58

I sinom tid, Toffe. I sinom tid… 😉

Har jag någon godbit ska jag försöka delge dig den! Glömde nu i helgen tyvärr! Hade en riktig goding då.

Mimo juni 10, 2009 kl. 10:19

Det verkar som ingen vågar komma med tips, så jag får bli den första idag.

Speltips:

Australien v Bahrain = hcp -1 odds 2.6
Makedonien v Island = x2 (dubbelchans) odds 2.0

Dubbelspel av båda matcherna ger 5.20 odds på Bet365.

Jag kör denna dubbel som ett chans spel alltså inget allin här.

Australien kommer att rotera i laget och de har några avbräck i truppen men som vanligt så vill de unga spelarna visa upp sig mot svagt Bahrain.

Makedonien verkar ha svårt med målskyttet och här tror jag att Island är snäppet bättre och satsar på vinst, de vann förr mötet på hemmaplan så ett spel x2 till oddset 2.0 är hyfsat bra tycker.

Australien matchen börjar 12:00

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.