Midsommarlov…

Idag ägnar vi oss sill och sånt så något spel blir det inte från vår sida. Vi tänker bara koppla av och njuta av den nya toppnoteringen från igår som innebär att vår hundralapp som vi startade med nu är värd 868 kr.

Glad midsommar på er allihopa – och heja Sverige!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

3 svar till ”Midsommarlov…”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Dagens tankar publicerade. De innehåller ett spelFÖRSLAG.

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Vilka är "vi"? Är det inte bara en som jobbar med bloggen??

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @anonym: Jag citerar en tidigare kommentar:

  "Vi är nu åtta anställda som jobbar heltid med spelkanalen.com och vi håller just nu på med en bolagisering. Den senaste tiden har vi träffat riskkapitalister från hela Europa och några är intresserade av betydande investeringar i bland annat en helt ny teknisk plattform. Inom kort kommer vi att vara "Maltabaserade", och kunna erbjuda våra kunder attraktiva spel genom ett helägt dotterbolag. En för Sverige unik affärsmodell gör att vi kommer att kunna erbjuda odds som är en bra bit högre än vad ni spelare är vana vid idag. Vi håller också på att knyta till oss några av Sveriges främsta fotbollsexperter. Jag kan inte nämna några namn i dagsläget, men vi snackar landslagsmeriter."

  Vi är alltid intresserade av att knyta engagerade och kunniga medarbetare till oss. Intresserad? Dra iväg ett mail till ansokan@spelkanalen.com och berätta lite om dig själv. Kanske blir du nummer nio!

  Vi har som sagt semester i några dagar, men vi är strax tillbaka. Kanske redan idag – då med förankring i verkligheten 😉