Ny toppnotering!

Dagens kvaldubbel satt klockrent helt utan dramatik. Ryssarna slog Finland med klara siffror och även handbollsmatchen satt med marginal. Utdelningen innebär en ny toppnotering för spelfonden här på spelkanalen.com. Den ursprungliga hundralappen är nu värd lite drygt 720 kr.

Spelade även på Källström som målskytt mot Malta till lite knappt tre gånger insatsen hos Expekt. Spelet var ju givetvis utanför spelfonden, men ändå kul när man sätter ett lite ”udda” spel. Spelet var var mest tänkt för att ge lite krydda åt en annars ganska trist fotbollsmatch. Det enda anmärkningsvärda var väl egentligen att Zlatan satte punkt för sin måltorka i landslaget.

Nu ska jag ta en första titt på morgondagens utbud. Förhoppningsvis hittar jag några guldkorn som jag delar med mig av i morgon.

Edit: Jag hittade ett fint spel inför morgondagen som vi presenterar i morgon förmiddag. Missa inte!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

2 svar till ”Ny toppnotering!”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Jag misstänker _______.

  Får se om jag har rätt; tänker inte avslöja min gissning! Du lär ju spela på något du har koll på iaf, och då känns detta rimligt…

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Vi får se om du gissar rätt. Chansen är nog stor. Jag kan avslöja att det inte handlar om golf eller kvalet till serie B i Italien åtminstone…