Ny toppnotering!

10 juni, 2009

Dagens kvaldubbel satt klockrent helt utan dramatik. Ryssarna slog Finland med klara siffror och även handbollsmatchen satt med marginal. Utdelningen innebär en ny toppnotering för spelfonden här på spelkanalen.com. Den ursprungliga hundralappen är nu värd lite drygt 720 kr.

Spelade även på Källström som målskytt mot Malta till lite knappt tre gånger insatsen hos Expekt. Spelet var ju givetvis utanför spelfonden, men ändå kul när man sätter ett lite ”udda” spel. Spelet var var mest tänkt för att ge lite krydda åt en annars ganska trist fotbollsmatch. Det enda anmärkningsvärda var väl egentligen att Zlatan satte punkt för sin måltorka i landslaget.

Nu ska jag ta en första titt på morgondagens utbud. Förhoppningsvis hittar jag några guldkorn som jag delar med mig av i morgon.

Edit: Jag hittade ett fint spel inför morgondagen som vi presenterar i morgon förmiddag. Missa inte!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Eklund juni 10, 2009 kl. 22:04

Jag misstänker _______.

Får se om jag har rätt; tänker inte avslöja min gissning! Du lär ju spela på något du har koll på iaf, och då känns detta rimligt…

Toffe juni 10, 2009 kl. 22:12

Vi får se om du gissar rätt. Chansen är nog stor. Jag kan avslöja att det inte handlar om golf eller kvalet till serie B i Italien åtminstone…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.